Program de LLM în Studii de Drept Economic în America de Sud

Vezi Programe LLM în Studii de Drept Economic în America de Sud 2019

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Spanning mai multe țări și teritorii insulare, America de Sud este acasa, la multe țări vorbitoare de limba spaniola. Aici, elevii pot merge literalmente prin istoria în drumul lor spre clasă și bucurați-vă de cultura a societăților antice. 

Caută Programe LLM în Studii de Drept Economic în America de Sud 2019

Citește Mai Mult

Maestru în drept de înregistrare și imobiliare

Universidad Central Chile
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2019 Chile Santiago

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor. [+]

Descrierea generală

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor.

Acest profesionist din domeniul învățământului superior, posedă o cunoaștere largă și actualizată în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, este de asemenea capabil să cunoască și să se ocupe de tratarea problemelor care apar în materie de proprietate. specială. În cele din urmă, este capabil de a diagnostica situații complexe în spațiul dezvoltării imobile, în special în planificarea urbană și construcții, și de a sprijini rezolvarea acestora.... [-]