LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Studii de drept economic Part time în Statele Unite ale Victoria Australia 2019

LL.M. (Master of Laws) este o diplomă de studii aprofundate în drept recunoscute pe plan internațional. Un master puterea pur și simplu, de obicei, nu permite o pentru a practica dreptul, în cele mai multe cazuri, LL.M.elevii trebuie să câștige un grad profesional

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drept economic Part time în Statele Unite ale Victoria în Australia 2019

2 Rezultate din Studii de drept economic, Victoria Filter

Master of Taxation International

Melbourne Law School
Campus La zi Part time 1 - 4 ani Contactează şcoala Australia Melbourne + 1 mai mult

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law.

Maestru de drept bancar și financiar

Melbourne Law School
Campus La zi Part time 1 - 4 ani Contactează şcoala Australia Melbourne + 1 mai mult

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți. Specializarea în drept bancar și financiar este proiectat pentru a oferi studenților, practicienilor și alți profesioniști cu o înțelegere sofisticată a cadrului legal și de reglementare pentru sectorul financiar australian și internaționale.