LLM în Studii de Drept Economic în Chile

Caută Programe LLM în Studii de Drept Economic în Chile 2018

Studii de Drept Economic

Un master este primul pas către cadre didactice din mai multe țări. Acesta prezintă multe ocazia să se specializeze într-un anumit domeniu sau pentru a întreprinde cercetări aprofundate. Se poate dovedi, de asemenea, benefice în obținerea unui grad nivel de doctorat în drept.

Educația în Chile accent-o tehnică și de învățământ superior, printr-o universitate. Cele mai multe dintre universitățile din Chile oferă cultura elev bine stabilită și relația cu studenții internaționali, indiferent de bariera lingvistică. Învățământul superior în Chile este accesibil în cele două universități particulare și finanțate din fonduri publice.

Studii de Drept de Top în Studii de Drept Economic în Chile 2018

Citește Mai Mult

Maestru în Drept De înregistrare și Imobiliare

Universidad Central Chile
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2019 Chile Santiago

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor. [+]

Descrierea generală

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor.

Acest profesionist din domeniul învățământului superior, posedă o cunoaștere largă și actualizată în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, este de asemenea capabil să cunoască și să se ocupe de tratarea problemelor care apar în materie de proprietate. specială. În cele din urmă, este capabil de a diagnostica situații complexe în spațiul dezvoltării imobile, în special în planificarea urbană și construcții, și de a sprijini rezolvarea acestora.... [-]