Masterat în Drept în Studii de Drept Economic în Santiago în Chile

Vezi Programe LLM în Studii de Drept Economic 2018 în Santiago în Chile

Studii de Drept Economic

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Chile, oficial Republica Chile, este o țară din America de Sud ocupă o fâșie lungă, îngustă de pământ între munții Anzi la est și Oceanul Pacific la vest.

În Santiago, se poate alege programul de educație preferat sau specializa într-un anumit domeniu, în multe, institute de cercetare, colegii și universități disponibile. Una dintre cele mai mari universitati din Chile, Universidad de Chile, se află aici, precum și de renume Universidad de Santiago de Chile, care a schimbat oamenilor 's vieți în ceea ce privește educația.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de Drept Economic în Santiago în Chile 2018

Citește Mai Mult

Maestru în Drept De înregistrare și Imobiliare

Universidad Central Chile
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă February 2019 Chile Santiago

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor. [+]

Descrierea generală

Formarea profesională a Master în Dreptul de Înregistrare și Real Estate al Universității Centrale din Chile pregătește profesioniști care pot contribui la soluționarea problemelor generate în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, în special a proprietăților speciale și a dezvoltării imobilelor.

Acest profesionist din domeniul învățământului superior, posedă o cunoaștere largă și actualizată în domeniul dreptului imobiliar și al registrului, este de asemenea capabil să cunoască și să se ocupe de tratarea problemelor care apar în materie de proprietate. specială. În cele din urmă, este capabil de a diagnostica situații complexe în spațiul dezvoltării imobile, în special în planificarea urbană și construcții, și de a sprijini rezolvarea acestora.... [-]