Masterat în Drept în Studii de Drept Economic în Saarland în Germania

Vezi Programe LLM în Studii de Drept Economic 2018 în Saarland în Germania

Studii de Drept Economic

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Saarland este o din starea de șaisprezece ani în Germania, care locuiește în puțin mai mult de un milion de oameni. Pe langa faptul ca foarte industrializate, ea este, de asemenea, bogat în instituțiile care oferă o mare varietate de programe.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de Drept Economic în Saarland în Germania 2018

Citește Mai Mult

LL.M. în Drept European și Internațional - Domeniu Prioritar De Drept Economic European

Europa-Institut
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Germania Saarbrucken

Europa-Institut de la Universitatea Saarland oferă un program de master de un an în dreptul european și internațional. Una dintre specializările oferite este specializarea în Drept European Business. [+]

Europa-Institut de la Universitatea Saarland oferă un program de un an de master în drept european și internațional , cu cinci module pe: Modulul 1: integrarea europeană și modulele 2-5 cu unitățile de studiu Drept European Economic, Comerț Exterior, Rezoluția diferendelor internaționale și europene și internaționale protecția drepturilor omului.

După finalizarea cu succes a cursului titlul de "Master of Laws" (LL. M.) este acordat. Programul de master este de a oferi studenților cu o gamă largă în alegerea cursurilor. Programul de curs este conceput astfel încât studenții LL.M. lor pot combina propriile lor dorințe și interese în dreptul european și internațional. În final, până la două domenii prioritare poate fi considerată ca o completare la master și de exemplu, un LL.M. fi achiziționat în legislația europeană și internațională a drepturilor omului sau a dreptului european de afaceri.... [-]