LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Studii de drept economic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale England Regatul Unit 2019

Un master este primul pas către cadre didactice din mai multe țări. Acesta prezintă multe ocazia să se specializeze într-un anumit domeniu sau pentru a întreprinde cercetări aprofundate. Se poate dovedi, de asemenea, benefice în obținerea unui grad nivel de doctorat în drept.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drept economic Part time în Statele Unite ale England în Marea Britanie 2019

7 Rezultate din Studii de drept economic, England Filter

Legislația privind petrolul, gazul și mineritul

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Nottingham + 2 mai mult

Noul curs se bazează pe experiența noastră considerabilă în acest domeniu și a fost proiectat ca răspuns la importanța tot mai mare de probleme juridice legate de industria de petrol, gaze și minerit ...

LLM Corporate Law and Insolvency

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Nottingham + 2 mai mult

Legea corporativa si insolventa se concentreaza asupra organizatiilor corporatiste si a legii in relatie cu ele. Cursul a fost conceput ca răspuns la creșterea rapidă a dezvoltării dreptului corporativ în Marea Britanie și Europa și pentru a răspunde nevoilor profesiei de avocat în acest domeniu ...

LLM în drept comercial și economic internațional

SOAS University of London
Campus La zi Part time 1 - 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit London Singapore + 2 mai mult

Globalizarea comerțului o face extrem de utilă, dacă nu esențială, pentru oricine care dorește să practice dreptul comercial să o studieze dintr-o perspectivă internațională și comparativă. Creșterea imensă a importanței corporațiilor multinaționale și a țărilor precum China și statele din Golf îi face la fel de utilă și studierea acestor corporații și țări. SOAS are o concentrație unică de module în acest domeniu, predate de experți care combină experiența în practica juridică și consultanța cu o bursă academică. Multe dintre aceste module sunt la fel de utile pentru persoanele care doresc să studieze alte domenii ale dreptului, cum ar fi drepturile omului, dreptul mediului, legea chineză și legea islamică, ca fiind punctul lor central de interes.

LLM în guvernanța corporativă internațională, reglementarea financiară și dreptul economic

University of London, School of Advanced Study
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest program inovator se bazează pe expertiza Institutului de Studii Juridice avansate în domeniul dreptului societăților comerciale, al guvernanței corporative, al dreptului economic internațional, al reglementării financiare și al dreptului financiar.

LLM Comerț internațional și drept economic

University Of the West Of England, Bristol
Campus La zi Part time 1 - 3 ani August 2019 Regatul Unit Stoke Gifford + 1 mai mult

O parte din gama noastră cuprinzătoare de programe LLM, LLM în comerțul internațional și dreptul economic vă va dota cu cunoștințele juridice și capacitatea de a se angaja cu comerțul și întreprinderile la nivel mondial.

LLM în Finanțe Internaționale

King's College London Online
Online Part time 2 - 6 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London

Financiarul Internațional

LLM online

King's College London Online
Online Part time 2 - 6 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London

Cursurile noastre LLM sunt 100% online și oferă o oportunitate de a studia unele dintre cele mai interesante aspecte ale dreptului într-un moment de schimbare mare. Cu cursurile noastre online de LLM, veți explora exemple din lumea reală pentru a vă aprofunda înțelegerea modului în care această transformare se reflectă în practicile financiare și modul în care facem afaceri, precum și structurile legale care le guvernează.