Masterat în Drept în Studii de Drept Economic în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Vezi Programe LLM în Studii de Drept Economic 2018 în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Studii de Drept Economic

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de Drept Economic în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

LLM în Legislația și Politica Energetică Internațională

University of Stirling
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 27 luni September 2018 Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Legea și politica internațională privind energia LLM de la University of Stirling au fost concepute special pentru a aborda astfel de evoluții. Personalul de specialitate s-a reunit pentru a oferi un grad multidisciplinar inovatoare și distinctiv, care va oferi absolvenților o înțelegere aprofundată a legii și politicii în domeniul energiei, precum și a domeniilor-cheie ale legii investițiilor, politicii de mediu, managementului energiei și economiei . [+]

Introducere

Presiunea crescândă asupra resurselor naturale a determinat o evaluare a formelor tradiționale de energie, precum și o căutare a unor forme noi și regenerabile de energie. Întrucât intersecțiile cu mediul sunt din ce în ce mai vizibile, producția, distribuția și utilizarea energiei au devenit un domeniu prioritar pentru guverne, întreprinderi și organizații neguvernamentale din întreaga lume.

Legea și politica internațională privind energia LLM de la University of Stirling a fost concepută special pentru a aborda astfel de evoluții. Personalul de experți s-au reunit pentru a oferi un grad multidisciplinar inovativ și distinctiv, care va oferi absolvenților o înțelegere aprofundată a legii și politicii în domeniul energiei, precum și a domeniilor-cheie ale legislației privind investițiile, politicii de mediu, managementului energiei și economiei.... [-]