Filter
Masterat de Drept
Australia Queensland Robina Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Studii de Drept Internațional 2019 în Statele Unite ale Robina în Australia

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Studiile de drept internațional pot pregăti profesioniștii din domeniul dreptului pentru a ajuta cetățenii și organizațiile din întreaga lume să desfășoare activități și activități într-o manieră care să respecte legile din diferite țări, precum și pe plan internațional.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de Drept Internațional în Statele Unite ale Robina în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de Drept Internațional, Robina

Studii
Locație
Australia
Queensland
Robina
Tip de studiu
Ritm
Bond University

Maestru de legi este o calificare drept studii postuniversitare care oferă flexibilitate și alegere maximă cu o gamă largă de domenii de specialitate, ceea ce înseamnă că ... [+]

CERINȚE DE INTRARE

Programul de Master de legi este oferit celor cu o calificare profesională de drept (licențiat în drept, Juris Doctor sau echivalent).

DESCRIERE PROGRAM

Maestru de legi este o calificare drept studii postuniversitare care oferă flexibilitate și alegere maximă cu o gamă largă de domenii de specialitate, ceea ce înseamnă că se poate proiecta gradul de master dvs. pentru a se potrivi zona dvs. de interes și de nevoile profesionale. Cei care doresc să-și extindă cunoștințele lor într-o anumită zonă vor beneficia de pe urma investigarea problemelor juridice contemporane, din punct de vedere atât internaționale cât și locale, în timp ce dezvoltarea abilităților lor de cercetare și de scris juridice.... [-]

Australia Robina
January 2020
La zi
54 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză