Filter
Masterat de Drept
Elveţia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Caută Programe LLM în Studii de Drept Național în Elveţia 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Clasele care se concentrează asupra legii comune sau a legilor care rezultă din deciziile judecătorilor sau din jurisprudență sunt uneori numite studii de drept național. Deoarece acest lucru este studiul dreptului, este probabil cel mai util pentru studenții în domeniul justiției penale sau al programelor legale.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Studii de Drept de Top în Studii de Drept Național în Elveţia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Studii de Drept Național, Elveţia

University of Lausanne, Faculty of Law , Criminal Justice and Public Administration

... [+]

Cele Mai Bune Masterate în Drept în Studii de Drept Național în Elveţia 2019. [-]
Elveţia Lausanne
February 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză