LAWSTUDIES

Vizualizează Programe LLM în Studii de Drept în Cipru 2020

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Cipru are un învățământ superior subvenționate și studenții-friendly. Ea are trei universități publice și private, patru. Universitățile de stat sunt Universitatea din Cipru, Open University din Cipru și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Această țară are o comunitate internațională, prin urmare, bariera lingvistică nu ar putea fi o provocare pentru elevi.

Studii de Drept de Top în Studii de Drept în Cipru 2020

2 Rezultate din Studii de Drept, Cipru Filter

LLM (General)

Unicaf - University of East London
LLM
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

If you already have a law career then this course gives you the chance to specialise with focused, professional training in the fields that interest you.

Citeste mai mult

LLM in International and European Business Law

Neapolis University Pafos
LLM
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 semestre
Engleză
Online

The aim of the Distance LL.M. in International and European Business Law is to provide a course of advanced study to those who aspire to know the legal aspects of internationa ...

Citeste mai mult