LAWSTUDIES

Vezi toate Programe LLM în Studii de Drept în Liban 2020

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Sistemele de legi și regulamente sunt create pentru a-i ghida pe oameni în direcția corectă. Contextul în care astfel de ghidări sunt folosite include totul de la sisteme de educație la afaceri de restaurant, la politica internațională.

Numit Liban, oficial Republica Libaneză. Se găsește în Marea Mediterană de Est. Mulți oameni din țară au acces la educație, care este, în principiu structurat în educația de bază, primar și secundar, precum și terțiară.

Studii de Drept de Top în Studii de Drept în Liban 2020

2 Rezultate din Studii de Drept, Liban Filter

LLM în drept comercial

Saint Joseph University of Beirut
LLM
Oct 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

LL.M în Dreptul Afacerilor al Facultății de Drept și Științe Politice de la Universitatea Saint Joseph este un grad postuniversitar de un an (cu posibilitatea de a prelungi pr ...

Citeste mai mult

- de masterat în LLM drept de la Universitatea din Londra

American University Of Technology
LLM
Oct 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

AUT este fericit să ofere comunității avocaților din Liban posibilitatea de a extinde expertiza juridică a făcut necesară cu globalizarea și prezența unor companii multinațion ...

Citeste mai mult