LAWSTUDIES

Compară Programe LLM în Studii de Drept în Republica Cehă 2020

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Studii de Drept de Top în Studii de Drept în Republica Cehă 2020

3 Rezultate din Studii de Drept, Republica Cehă Filter

LLM

Anglo-American University
LLM
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

AAU oferă îndrumări academice și consiliere de admitere pentru studenții calificați din punct de vedere academic interesați de auto-studiul University of London LL.M. Program. ...

Citeste mai mult

De master în dreptul internațional și european

Palacky University
LLM
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Caracteristici principale 2 ani de program (3 semestre full-time / in-clasa de cursuri + 1 semestru de pregătire a tezei)

Citeste mai mult

LL.M. în dreptul internațional și european

Palacky University
LLM
<
Normă întreagă
<
3 semestre
Engleză
Campus

LL.M. Dreptul internațional și european este un program postuniversitar profesional cu normă întreagă, care oferă tuturor participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe ...

Citeste mai mult