Filter
Masterat de Drept
Africa de Sud Johannesburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului 2019 in Johannesburg în Africa de Sud

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drepturile omului in Johannesburg în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de drepturile omului, Johannesburg

Studii
Locație
Africa de Sud
Johannesburg
Tip de studiu
Ritm
University of Johannesburg

Studenții trebuie să finalizeze o disertație minoră pe orice temă din domeniul larg al drepturilor fundamentale. Vor beneficia de ateliere de cercetare care vă ajută ... [+]

Doriți să contribuiți la construirea unei Africa de Sud transformată, care respectă și protejează drepturile fundamentale? Doriți să aflați mai multe despre drepturile omului și justiția socială? Doriți să studiați la Dealul Constituției Istorice, unde se află Curtea Constituțională?

Înregistrați-vă pentru LLM privind drepturile omului la Facultatea de Drept din UJ, care oferă următoarele elemente restante:

PROGRESIV: LLM va examina cele mai actuale evoluții și scrieri academice privind drepturile fundamentale și va căuta să abordeze viitorul drepturilor fundamentale din Africa de Sud și Africa.GLOBAL: LLM va examina drepturile fundamentale într-un context global, luând în considerare dreptul internațional, precum și jurisprudența străină.TRANSFORMATIV: LLM va lua în considerare modul în care drepturile fundamentale din Africa de Sud sunt concepute pentru a transforma societatea noastră și va lua în considerare atât metodele practice, cât și cele teoretice.FACULTATEA: Cursul va expune studenților la o serie de lectori invitați, de la judecători la practicieni.LOCAȚIE: Prelegerile vor avea loc pe Dealul Constituției istorice, care reprezintă el însuși o punte dintr-un trecut de represiune și inegalitate la un viitor al justiției sociale, libertății și egalității. Biblioteca Curții Constituționale este o resursă minunată pe care elevii vor fi încurajați să o folosească. Desigur, Johannesburg este orașul care ridică multe întrebări legate de democrația constituțională din Africa de Sud, iar mediul urban va fi folosit ca fundal în care să exploreze aceste probleme.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză