LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului Europa 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Găsește Programe LLM în Studii de drepturile omului Europa 2019

31 Rezultate din Studii de drepturile omului, Europa Filter

LLM International Human Rights - Full-time

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Online La zi 12 luni Septembrie 2019 Regatul Unit London Birmingham Leeds Manchester UK Online + 5 mai mult

LLM-urile noastre din noul nostru program de masterat în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu specializat al legii. Studiu față în față sau online.

LLM în drepturile omului

Swansea University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

LLM în Drepturile Omului examinează provocările contemporane cu care se confruntă societatea globală și impactul acestora asupra drepturilor omului de la nivel local la cel internațional. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a provocărilor pentru drepturile omului și răspunsurile posibile prin intermediul legislației, politicii și practicilor. Alegeți dintr-o gamă diversă de module, cu un accent practic, predate de experți în domeniul drepturilor omului.

Master în Drepturile Omului Europene LL.M.

Eötvös Loránd University
Campus Part time 1 an Septembrie 2019 Ungaria District V.

Scopul programului este de a forma experți juridici de renume internațional care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și sunt încrezători să se ocupe de probleme complexe într-un mediu de reglementare internațional cu un înalt nivel de încredere. Drepturile omului au devenit o parte semnificativă a ordinii juridice a Uniunii Europene, însoțită de o nevoie socială tot mai mare pentru o protecție mai bună. Acordul internațional asupra principiilor și standardelor privind drepturile omului acum influențează tot mai mult formarea politicii economice. Conținut constant în clasa de vârf a Școlilor de Drept din Europa Centrală, Facultatea de Drept, ELTE lansează un program în Drepturile Omului în Europa pentru a reuni lideri, avocați și factori de decizie politică. Începând cu 2016 septembrie, programul nostru european privind drepturile omului se concentrează pe rezolvarea complexă și creativă a problemelor în domeniul dreptului drepturilor omului și dorește să le permită studenților să adopte noi abordări în litigiile în domeniul drepturilor omului în diverse foruri europene.

LLM în drepturile omului aplicate

Sheffield Hallam University
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Regatul Unit Sheffield

Acest grad postuniversitar oferă fundamentarea pe care trebuie să o introduceți în dreptul drepturilor omului și să avansezi gradul existent. Veți acoperi lățimea teoriei și practicii drepturilor omului și veți absolvi ca practicant calificat, informat și angajabil.

LLM Drept internațional și drepturile omului

Keele University
Campus La zi Part time 1 - 5 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Keele + 1 mai mult

Drepturile omului sunt esențiale pentru politica contemporană și pentru guvernanța internațională. Ele au devenit o limbă dominantă a luptei politice, în care acțiunile guvernelor și ale altor instituții sunt judecate, justificate și contestate.

LL.M. în International

Lille Catholic University - Faculty of Law
Campus La zi 1 - 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lille

LL.M. program în International

Master of Laws (LLM) în dreptul internațional al drepturilor omului prin învățare la distanță (Universitatea De Montfort)

KNect365 Learning
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră prin dobândirea unei legi de masterat în Drepturile Internaționale a Drepturilor Omului, în timp ce rămâneți în muncă cu normă întreagă.

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit Leeds + 1 mai mult

Acest curs avansat în domeniul drepturilor omului, predat de experți internaționali, oferă un accent unic și distinctiv asupra teoriilor și practicării drepturilor, generând un mediu vibrant pentru a explora acest domeniu semnificativ de lege și politică.

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului și dezvoltare

University of Bradford
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Bradford + 1 mai mult

Drepturile omului și legea reprezintă o zonă uriașă de creștere, evoluând și extindându-se ca răspuns la noile evoluții, amenințări și evoluții în gândirea noastră ca societate. Are o mare importanță pentru provocările majore la nivel mondial, cum ar fi războiul, terorismul, genul, migrația și schimbările climatice, și interfețele destul de semnificative cu impactul științei și inovării.

LLM - maestru al drepturilor internaționale ale omului și ale dreptului umanitar

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Online & Campus Combinate La zi Part time 3 - 6 semestre Înscriere Deschisă Germania Frankfurt an der Oder + 1 mai mult

Programul de Master pregătește absolvenți de a lua noi oportunități de carieră în elaborarea de politici, servicii internaționale, publice și guvernamentale, practica juridică publice și private, de lucru pentru organizații non-guvernamentale, și de predare și de cercetare academică.

LL.M. în Drept European și internațional - domeniu prioritar european și drepturile internaționale ale omului de protecție

Europa-Institut
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Germania Saarbrücken

Europa-Institut de la Universitatea Saarland oferă un program de master de un an în dreptul european și internațional. Una dintre specializările oferite este să se specializeze în domeniul protecției europene și internaționale privind drepturile omului.

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului

University of Groningen
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

În acest program, veți fi instruiți în domeniul drepturilor omului la nivel internațional, dar și în dreptul internațional umanitar și în alte domenii conexe ale dreptului (internațional). Veți învăța despre diferitele sisteme și despre modul în care drepturile omului sunt interpretate în cadrul acestor sisteme și în diferite țări.

LLM în Drepturile și Dezvoltarea Internațională a Drepturilor Omului

London South Bank University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Combină modulele din dreptul internațional privind drepturile omului, studiile de dezvoltare și studiile privind refugiații pentru a explora dezbaterile contemporane ale anumitor țări și teme.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden The Hague + 1 mai mult

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM în drept internațional: criminalitatea, justiția și drepturile omului

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Pentru cei care caută o înțelegere mai profundă a structurilor din ce în ce mai globale care guvernează justiția penală, precum și problemele mai delicate care provoacă structurile justiției penale, acest curs oferă o oportunitate unică de învățare și este o alegere excelentă pentru cei care caută oportunități legale în întreaga lume.