LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului 2019 în Statele Unite ale Frankfurt an der Oder în Germania

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drepturile omului în Statele Unite ale Frankfurt an der Oder în Germania 2019

1 Rezultate din Studii de drepturile omului, Frankfurt an der Oder Filter

LLM - maestru al drepturilor internaționale ale omului și ale dreptului umanitar

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Online & Campus Combinate La zi Part time 3 - 6 semestre Înscriere Deschisă Germania Frankfurt an der Oder + 1 mai mult

Programul de Master pregătește absolvenți de a lua noi oportunități de carieră în elaborarea de politici, servicii internaționale, publice și guvernamentale, practica juridică publice și private, de lucru pentru organizații non-guvernamentale, și de predare și de cercetare academică.