Filter
Masterat de Drept
Regatul Unit Scotland Glasgow Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului 2019 în Statele Unite ale Glasgow în Marea Britanie

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Glasgow este cel mai mare oraș din Scoția, cu o populație de aproximativ 600.000 în orașul în sine, sau mai mult de 2 milioane de euro în cazul în orașele din jur de conurbația Clydeside sunt luate în considerare.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drepturile omului în Statele Unite ale Glasgow în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de drepturile omului, Glasgow

Studii
Locație
Regatul Unit
Scotland
Glasgow
Tip de studiu
Ritm
University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Acest program oferă absolvenți în drept și discipline conexe, sau cei cu calificări profesionale relevante, oportunitatea de a dezvolta o înțelegere detaliată a legislați ... [+]

De ce acest curs?

Acest program oferă absolvenți în drept și discipline conexe, sau cei cu calificări profesionale relevante, oportunitatea de a dezvolta o înțelegere detaliată a legislației privind drepturile omului la Marea Britanie, european și internațional.

Programul este destinat pentru a oferi formare neprețuit și perspective pentru cei care au fie un interes profesional sau academic într-o cultură a drepturilor omului în evoluție.

Există trei puncte de ieșire potențiale din cadrul, postuniversitar Certificat, Diplomă de studii aprofundate și de masterat. Presupunând performanțe satisfăcătoare, este posibil să se schimbe între aceste puncte de ieșire. De exemplu, un student care se înregistrează inițial certificatul poate opta pentru a continua studiul la Diploma sau Masters calificare. De asemenea, un student înregistrat inițial pentru Masters pot transfera la certificatul sau diploma.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză