LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului 2019 în Statele Unite ale Wales în Marea Britanie

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drepturile omului în Statele Unite ale Wales în Marea Britanie 2019

1 Rezultate din Studii de drepturile omului, Wales Filter

LLM în drepturile omului

Swansea University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

LLM în Drepturile Omului examinează provocările contemporane cu care se confruntă societatea globală și impactul acestora asupra drepturilor omului de la nivel local la cel internațional. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a provocărilor pentru drepturile omului și răspunsurile posibile prin intermediul legislației, politicii și practicilor. Alegeți dintr-o gamă diversă de module, cu un accent practic, predate de experți în domeniul drepturilor omului.