LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Studii de drepturile omului 2019 in Leiden în Olanda

Un master este primul pas către cadre didactice din mai multe țări. Acesta prezintă multe ocazia să se specializeze într-un anumit domeniu sau pentru a întreprinde cercetări aprofundate. Se poate dovedi, de asemenea, benefice în obținerea unui grad nivel de doctorat în drept.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Orașul Leiden gazde Hollands cea mai veche universitate cu afilieri puternice Casei Regale, ai cărei membri au tendința de a fi foști studenți. În acest oras Olanda de Sud, veți găsi, de asemenea, la Universitatea Leiden Webster și la Universitatea de Științe Aplicate din Leiden.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de drepturile omului in Leiden în Olanda 2019

3 Rezultate din Studii de drepturile omului, Leiden Filter

LLM Studii avansate în dreptul european și internațional în domeniul drepturilor omului

Leiden University
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden The Hague + 1 mai mult

Masteratul în Dreptul european și internațional al drepturilor omului conferă coexistenței și interacțiunii mai multor mecanisme ale drepturilor omului cu meritele locului, studiindu-le într-o perspectivă comparativă.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden The Hague + 1 mai mult

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM Studii avansate în drepturile internaționale ale copiilor

Leiden University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Caracterul multidimensional și juridic interdisciplinar al drepturilor copilului necesită cunoștințe de specialitate pentru a putea evalua semnificația și implicațiile sale pentru poziția copiilor.