LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Studii de Drepturile Omului 2019 în Statele Unite ale Connecticut în Statele Unite ale Americii

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Solicită Informații Studii de Drept în Studii de Drepturile Omului în Statele Unite ale Connecticut în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Studii de Drepturile Omului, Connecticut Filter

LL.M. drepturile omului și justiția socială

UConn School of Law
Campus La zi 2 - 3 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Hartford

Noul LL.M. Drepturilor omului și justiției sociale la UConn Facultatea de Drept va oferi studenților cu o primă diplomă în drept o oportunitate unică de a urmări un curs de studiu care integrează dimensiunile internaționale și naționale de advocacy pentru dreptate socială.