49 LLM Programe în Studii de drepturile omului 2024

LLM Programe în Studii de drepturile omului 2024Filter
    • Brighton, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Școala de Drept Sussex oferă un mediu de învățare internațional, stimulant și antrenant. Veți studia interconexiunile dintre legislația internațională a drepturilor omului și sistemele regionale și naționale de protecție a drepturilor omului. Studiind texte juridice, cum ar fi tratate, declarații și jurisprudență, veți examina contextul legal din spatele problemelor și provocărilor contemporane.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Protecția drepturilor omului la nivel internațional și național este o ramură de drept relativ nouă. A existat o creștere uriașă a numărului și a varietății de standarde privind drepturile omului stabilite în tratatele internaționale, în constituțiile naționale și în așa-numitele documente „soft-law”. Aceste standarde nu sunt întotdeauna pe deplin implementate și mecanismele de încercare de a le obține implementate sunt uneori defecte.

    • Groningen, Ţările de Jos

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul LLM în Dreptul Internațional al Drepturilor Omului oferă o abordare largă a drepturilor omului. Prin urmare, este o specializare în sensul cel mai larg: acoperă toate aspectele din drepturile omului și din jur. Acest lucru va oferi studenților un context în care funcționează drepturile omului.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    LL.M. în Drepturile Omului și Drept Internațional este oferit prin Școala Internațională Rothberg (RIS) a Universității Ebraice, în parteneriat cu Facultatea de Drept, considerată de mult timp cea mai prestigioasă școală de drept din țară. Acest program este destinat studenților care au absolvit o diplomă în drept și sunt interesați de cariere în drept, mediul academic și sectoarele guvernamentale și neguvernamentale.

    • Leiden, Ţările de Jos

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Caracterul interdisciplinar juridic și multistratificat al drepturilor copiilor necesită cunoștințe de specialitate pentru a putea evalua semnificația și implicațiile sale pentru poziția copiilor.

    • Bristol, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program oferă o serie de unități potrivite atât pentru cei care au cunoștințe anterioare ale dreptului drepturilor omului, cât și pentru cei care doresc o introducere în probleme specifice legate de drepturile omului. Unitățile acoperă domeniile tradiționale ale dreptului omului (de exemplu, Dreptul internațional și drepturile omului) și mai multe domenii de specialitate (de exemplu, Drepturile la angajare, Dreptul internațional al muncii și drepturile sociale și Legea migrației). Studenții actuali sunt încurajați să se implice activ în Centrul de Implementare a Drepturilor Omului.

    • Miami Gardens, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    Bun venit la LL.M. Program în Drepturile Omului Interculturale la St. Thomas University College of Law! Acest inovator LL.M. programul este conceput pentru a oferi instrucțiuni aprofundate cu privire la problema critică a timpului nostru: protecția demnității umane pe liniile politice, sociale, economice și culturale.

    • London, Regatul Unit
    • Birmingham, Regatul Unit
    • + 1 more

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    LLM-urile noastre din noua noastră suită de programe de master în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu de specialitate al dreptului. Studiați față în față sau online. Special conceput pentru absolvenții de drept și non-drept care doresc să obțină o calificare de master în drept, acest curs se concentrează în mod special pe dezvoltarea unei cunoștințe aprofundate a dreptului internațional al drepturilor omului și pe explorarea modului în care dreptul internațional se implică pentru a proteja drepturile omului pe tot globul.

    • Hartford, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    LLM în Drepturile Omului și Justiția Socială de la Facultatea de Drept UConn oferă studenților cu o diplomă anterioară de drept o oportunitate unică de a urma un curs de studii care integrează dimensiunile internaționale și interne ale unei practici de drept socială.

    • Lyon, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul oferă o diplomă de master în Diplomația drepturilor omului, bazată pe Master 1, Libertăți fundamentale – Drept internațional și Drepturile Omului Europene, în parteneriat cu Universitatea din Grenoble Alpes. Predat complet prin limba engleză, va implica un an de studii academice la Universitatea Catolică din Lyon (UCLy).

    • Champaign, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    Concentrația Justiție, Democrație și Drepturi Legale oferă un program de studiu dirijat, opțional pentru LL.M. elevi. Studenții au posibilitatea de a primi pregătire specializată în domeniu și de a selecta clasele care sunt cele mai relevante pentru domeniile lor de expertiză. O desemnare de concentrare va apărea pe foaia matricolă, oferind studenților un avantaj competitiv pe piața legală a forței de muncă. Elevii își păstrează capacitatea de a alege câteva cursuri în afara concentrării lor în alte domenii de interes sau de a se pregăti pentru examenul de barou.

    • Ghent, Belgia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    LLM în Dreptul Internațional și Drepturile Omului este un nou program interesant, conceput pentru studenții care doresc să se specializeze în domeniul dreptului internațional public și al drepturilor omului. Această specializare LLM oferă studenților o bază solidă sub forma unor cursuri obligatorii preselectate cu atenție privind drepturile omului și dreptul migrației, precum și subiecte de drept public internațional și dezvoltare durabilă. În același timp, curriculum-ul lasă studenților loc să aleagă dintre multe cursuri opționale în conformitate cu prioritățile lor de carieră, astfel încât să dobândească expertiză pe diverse probleme de actualitate ale dreptului internațional și al drepturilor omului.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de drept internațional al Colegiului de Drept din American University Washington (AUWCL) se află pe locul 6 dintre toate facultățile de drept din țară, conform US News & World Report din 2021!

    • Frankfurt an der Oder, Germania

    La zi, Part time

    3 semestre

    Amestecat

    Engleză

    Programul de Master pregătește absolvenți de a lua noi oportunități de carieră în elaborarea de politici, servicii internaționale, publice și guvernamentale, practica juridică publice și private, de lucru pentru organizații non-guvernamentale, și de predare și de cercetare academică.

  • La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    În cadrul acestui program veți dobândi cunoștințe și înțelegere de specialitate și aprofundată a dreptului internațional al drepturilor omului, a teoriei politice a drepturilor și a relațiilor internaționale legate de drepturile omului. Programul este interdisciplinar, bazându-se astfel pe punctele forte în acest domeniu ale Școlii de Drept Sutherland și Școlii de Politică și Relații Internaționale. Membrii personalului de la Facultatea de Drept Sutherland s-au implicat în cercetări majore în acest domeniu, care acoperă întreaga gamă de drepturi internaționale privind drepturile omului, de la legislația și practica în materie de azil, UE și drepturile fundamentale până la legea vieții private din Irlanda.