LAWSTUDIES

Vezi toate cele 2 Programe LLM de Top în Suedia 2021

Suedia este o ţară fascinantă, cu o istorie lungă şi bogată. Suedia a atras oameni din întreaga lume, creând o prezenţă internaţională şi îmbrăţişează diversitatea şi multiculturalismul. Elevii, beneficiind de o LLM în Suedia, vor experimenta oraşele moderne, cu arhitectura contemporana si impresionanta, siturile istorice, zone naturale incredibile, bucătărie excelentă, şi o populaţie vibrant.

Universităţile care oferă un LLM în Suedia, sunt excelente, în calitate de experţi, cu facultate şi profesional. LLM în programele Suedia sunt structurate pentru studenţii care doresc să dezvolte un nivel de expertiză într-o zonă de specialitate specifice, cum ar fi IT, dreptul mediului, drept european, drept comercial, drepturile omului, sau de drept fiscal. Prin curriculum-ului provocator, care foloseste o varietate de modalităţi de predare, elevii câştiga gândirea critică şi abilităţi de analiză pentru profesia juridică solicitantă şi competitiv.Absolvenţii care deţin un LLM în Suedia, de multe ori merge pe o carieră în regiune sau la nivel global, în firme private, organizaţii publice, sau companii multinaţionale.

Aruncati o privire de mai jos pentru a găsi LLM în Suedia, care se potriveşte nevoilor dumneavoastră şi interesele profesionale!

rezultate găsite Filter

LLM în dreptul european al afacerilor

Lund University
LLM
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Cel mai vechi program din dreptul economic european al Scandinaviei la facultatea de drept cel mai bine clasat din Scandinavia oferă o înțelegere aprofundată a aspectelor prac ...

Citeste mai mult

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului

Lund University
LLM
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

De 30 de ani, Facultatea de Drept oferă Masteratul în Drept internațional al drepturilor omului. Este o întreprindere cooperativă a Facultății de Drept și a Institutului Raoul ...

Citeste mai mult