LAWSTUDIES

Caută Programe LLM De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Hempstead Statele Unite ale Americii

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Hempstead, New York, este acasa, la 750.000 de locuitori pe care-l de-al doilea ca marime din stat, după New York City face. Acesta este servit de un district școlar stabil și în interiorul granițelor sale, există diferite instituții care oferă diferite programe.

Solicită Informații Studii de Drept De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Hempstead în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Masterat, Hempstead, De învăţare la distanţă Filter

LL.M. legislația din domeniul sănătății și politica

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
LLM
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Drept și politica de impact direct multitrillion-dolar industria de ingrijire a sanatatii si oamenii pe care îi servește.

Citeste mai mult