LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Las Vegas Statele Unite ale Americii 2021

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Denumit în continuare "capitala jocurilor de noroc din lume," Las Vegas este cel mai mare oras din statul Nevada, în termeni de populație. Este renumit pentru viața de noapte vibrantă și cazinouri numit ca ideal de statiune. Oportunități educaționale în oraș sunt în mulțime, cu aproape zece instituții de învățământ superior disponibile.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Las Vegas în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

LL.M. în Programul dreptului jocurilor

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
Engleză

Aflați dreptul la jocuri de la pionierul în educația pentru jocuri Oferind cea mai extinsă programă de jocuri de noroc, Școala William S. Boyd de Drept de la Universitatea din ...

Citeste mai mult