LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale East Lansing Statele Unite ale Americii 2021

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

East Lansing, Michigan este cunoscut pentru una dintre universitatile de top din SUA, Universitatea de Stat din Michigan. Din acest motiv, cartier centrul orașului este alcătuită în principal din cartierele studentesti.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale East Lansing în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Programe de licență în drepturi de proprietate intelectuală, informații și comunicații

Michigan State University College of Law
LLM
Sept 2021
Engleză

Fie că sunteți avocat sau profesionist în alt domeniu, inovația tehnologică vă conduce afacerea. Programul nostru unic de drept de proprietate intelectuală, informații și comu ...

Citeste mai mult

Programul Global Law Law MSU Law

Michigan State University College of Law
LLM
Sept 2021
Engleză

Înființat în 2011, Programul Global Law Law al Colegiului de Drept din Michigan State University (MSU) continuă tradiția acordării de terenuri a educației transversale și inte ...

Citeste mai mult