LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Minneapolis Statele Unite ale Americii 2021

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Minneapolis este cel mai mare oraș din statul Minnesota și cele mai mari orașe 48 din SUA. Mai mult de 50.000 de studenti locuiesc în oraș cu scopul de instruire. Programele postuniversitare s-au clasat pe locul numărul unu în domeniile de inginerie chimica, psihologie, matematică aplicată, managementul non-profit și de consiliere.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Minneapolis în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

LL.M. program

University of Minnesota
LLM
Sept 2021
Engleză

Combinați una dintre cele mai bune școli de drept din SUA cu unul dintre orașele sale de top și aveți University of Minnesota Drept University of Minnesota . LL.M. din Minneso ...

Citeste mai mult