157 LLM Programe în Statele Unite ale Americii for 2024

LLM Programe în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Boston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul general de Master of Laws este destinat studenților care au absolvit deja o diplomă de drept și doresc să-și îmbunătățească abilitățile juridice, concentrându-se pe un anumit domeniu sau un domeniu emergent al dreptului.

    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program este conceput pentru studenții care au primit diploma de drept de la o școală dintr-o țară străină. Programul este complet personalizabil, iar studenții vor avea opțiunea de a selecta cursuri care sunt mai strâns legate de interesul și obiectivele lor.

    • Dallas, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    36 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în impozitare (LLM Tax Law), pentru studenții cu normă întreagă sau cu normă redusă, este un program cuprinzător, avansat, destinat avocaților care intenționează să se specializeze în practica fiscală. Acesta se concentrează nu numai pe stăpânirea tehnică a legilor fiscale, ci și pe aspectele mai largi ale politicii fiscale și fiscale. Cele mai multe dintre cursurile din curriculum oferă instruire la nivelul sondajului la disciplinele care nu sunt de obicei abordate în cursurile de impozitare la nivelul JD.

    • Fort Worth, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    În economia globală actuală, bazată pe informații, este mai important ca niciodată să dobândim o înțelegere sofisticată a dreptului proprietății intelectuale (PI). Indiferent dacă urmăriți o carieră în domeniul PI, dețineți un start-up sau sunteți implicat în elaborarea politicilor de IP sau de tehnologie pentru țara dvs., Masterul nostru în drepturi (LL.M.) conceput în mod unic în domeniul proprietății intelectuale vă va pregăti pentru complex și etern peisajul dreptului IP și tehnologic în evoluție. IP LL.M. diploma este concepută pentru studenții care dețin deja o diplomă de JD sau o diplomă de primă facultate în drept de la o facultate de drept non-SUA. Acest grad se adresează avocaților practicanți, absolvenților școlilor de drept din SUA și studenților de drept internațional, inclusiv celor care doresc să participe la examenul de avocat din Texas.

    • Miami Gardens, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    Bun venit la LL.M. Program în Drepturile Omului Interculturale la St. Thomas University College of Law! Acest inovator LL.M. programul este conceput pentru a oferi instrucțiuni aprofundate cu privire la problema critică a timpului nostru: protecția demnității umane pe liniile politice, sociale, economice și culturale.

    • Philadelphia, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Clasament puternic. Atenție personală. Valoarea superioară. Câștigă un LL.M. la Temple University Beasley School of Law , unde veți lua cursuri împreună cu studenții JD, deveniți parte a unei comunități strâmte înființate în 1974 și trăiți în orașul accesibil Philadelphia, situat strategic între New York și Washington DC. Vă invităm să vă alăturați familiei Templului pentru a vă avansa cariera.

    • Carlisle, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    LL.M. Programul de la Dickinson Law din Penn State oferă studenților și avocaților formați în afara SUA o înțelegere la nivel înalt a sistemului juridic american.Cursurile de bază ale programului vă prezintă metodologiile noastre analitice unice.Apoi, studenții pot alege cursuri din curriculumul nostru „Avocat ca…” împărțite pe domenii de studiu specializate și pot crea piese personalizate pe baza domeniilor de interes.

    • San Diego, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul LLM în drept comparat este destinat pentru avocați și absolvenți de școală de drept educați în afara Statelor Unite. Candidații pentru LLM în drept comparat sunt înscriși în două cursuri necesare, Introducere în Dreptul SUA și de scriere și cercetare juridică. Alte cursuri sunt electives și pot fi luate în orice domeniu de drept. Elevii au opțiunea de a urmări o concentrare într-una din cele șase domenii ale dreptului popular.

    • Columbus, Statele Unite ale Americii

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    La Moritz, vă puteți crea propriul curriculum care se potrivește obiectivelor dvs. de carieră și intereselor academice. Puteți selecta dintre peste 100 de cursuri în domenii majore ale dreptului american, transnațional și internațional pentru a urma un curriculum general sau pentru a vă concentra într-un domeniu specializat de drept.

    • Dayton, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Începând cu ianuarie 2019, University of Dayton School of Law a început să ofere o opțiune complet online pentru studenții interesați să-și termine LL.M. licențiat în drept american și transnațional.

    • Columbia, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Mizzou LL.M. în legea americană oferă o introducere în sistemul juridic american și practica juridică americană pentru studenții care au obținut primul lor grad de drept în afara Statelor Unite.

    • Arlington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Flex-LLM în dreptul SUA este un curs intensiv de studiu conceput pentru a îndeplini standardele înalte necesare pentru a participa la Baroul DC. Acesta acoperă structura guvernului SUA și a sistemului juridic și include domenii substanțiale ale dreptului care îndeplinesc cerințele de credit pentru subiectul examenului DC Bar. Un studiu cu normă întreagă din ianuarie sau mai vă va pregăti să susțineți examenul de Baro în anul următor, în februarie sau iulie.

    • Sacramento, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    LLM în domeniul apei și dreptului mediului vă va pregăti să răspundeți nevoilor diverse ale întreprinderilor și dezvoltatorilor, fermierilor și fermierilor, organizațiilor non-profit și agențiilor publice de la toate nivelurile, de la local la internațional.

    • Irvine, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de impozitare absolventă de la Universitatea din California, Irvine School of Law oferă un curriculum inovativ care insuflă studenților atât adâncimea doctrinară cât și abilitățile practice necesare pentru a practica dreptul fiscal la cele mai înalte niveluri, în Statele Unite sau în străinătate.

    • Hartford, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul LLM în Dreptul Asigurărilor de la Facultatea de Drept UConn este destinația de top pentru avocații și studenții din Statele Unite și din întreaga lume care caută o pregătire serioasă pentru absolvenți în domeniul asigurărilor și al serviciilor financiare. Datorită locației noastre în istoricul Hartford, Connecticut – faimosul „capital al asigurărilor” și sediul unora dintre cele mai mari companii de asigurări globale – studenții noștri studiază cu cei mai sofisticați experți în drept al asigurărilor din țară. Orașul New York și Boston sunt la doar două ore distanță, iar comitatul Fairfield, Connecticut, capitala fondului speculativ al Statelor Unite, este și mai aproape.