Aflați din facultatea dedicată, inclusiv unii dintre cei mai apreciați profesori de drept fiscală din țara noastră, în programul nostru on-line Tax LLM, clasat pe locul 3 în domeniul dreptului fiscal online, în națiunea bazată pe știri din SUA

Construiți abilitățile de bază necesare pentru a excela ca expert în legislația fiscală în numai doi ani. Depășiți textul și teoria pe măsură ce învățați de la experții fiscali de conducere care știu să obțină rezultate.

Fapte rapide

  • 100% on-line
  • 24 de unități totale
  • Peste 2 ani pentru a finaliza
  • 44.400 dolari taxe estimative

Programul evidențiază

  • Recunoscut la nivel național. Facultatea noastră include unii dintre cei mai respectați academicieni în domeniul fiscal în SUA, precum și specialiști în domeniul fiscal din California de Sud.
  • Abilități practice de planificare fiscală. Rezolvați problemele, legea fiscală în materie de cercetare, citiți cu atenție statutele și sursele primare și multe altele.
  • Rata de succes ridicată. 90% dintre studenții din programul de studii postuniversitare găsesc posturi legate de impozitare în nouă luni de la absolvire.
  • Două domenii de accentuare. Alegeți dintre Planificarea impozitării afacerii și Clientul privat cu valoare ridicată.

Perspectiva carierei

Având experiență în domeniul dreptului fiscal, veți fi pregătiți pentru funcții de vârf la firme de avocatură, firme mari de contabilitate 4 și IRS.

Programele de studii postuniversitare online ale Loyola Law School sunt aprobate pentru a conferi o diplomă în majoritatea statelor din SUA, dar încă așteaptă aprobarea completă din partea câtorva state selectate. Faceți clic aici pentru a afla dacă vă aflați într-o stare în care Loyola Law School nu poate oferi o diplomă

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Loyola Marymount University Online »

Ultima actualizare July 11, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
44,400 USD
estimative de școlarizare.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019