LPC Online - Cu normă întreagă

Generalități

Programul de descriere

LPC Online - Cu normă întreagă

Cursul LPC Online cu normă întreagă îi susține pe cei care au o diplomă în drept sau GDL și doresc să se formeze ca avocat prin intermediul opțiunii noastre de învățare online acceptate.

 • Studiați online peste 11 luni (este necesară o prezență)
 • Adaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline elective
 • Calificați-vă cu un LPC și un premiu de Master (LLM), fără costuri suplimentare

95% din absolvenții noștri 2017/18 cu normă întreagă, Marea Britanie, LPC au asigurat munca sau studii ulterioare în termen de cincisprezece luni de la finalizarea cu succes a acestui curs, pe baza datelor rezultatelor absolvenților.

Cerințe de curs

Pentru a vă permite să vă ocupați de LPC, trebuie să respectați cerințele pentru începerea unui curs de practică legală (LPC) stabilit de Autoritatea pentru reglementarea solicitanților (SRA) - a se vedea mai jos. Nerespectarea acestor cerințe de eligibilitate înseamnă că universitatea nu va avea altă opțiune decât să vă anuleze locul în curs.

Dacă nu sunteți un student care nu face parte din SEE, veți avea nevoie și de o viză care să acopere întreaga durată a cursului dvs. - consultați mai jos cerințele privind vizele

Criteriile de selectare a criteriilor de selecție ale LPC

 • Profilul academic și realizarea, în general, un minim de o diplomă de drept onorifică de clasa a doua reală sau prevăzută sau dreptul GDL / CPE / MA *
 • O cunoaștere suficientă a limbii engleze pentru a finaliza cu succes cursul - consultați cerințele de limbă engleză de mai jos
 • Orice circumstanțe speciale relevate în cererea dvs.

Referințe academice sau alte referințe

* Această cerință este îndeplinită fie de: A) Acordarea unei diplome de drept calificat. Diploma de drept trebuie să îndeplinească anumite standarde academice pentru a se califica. Aceasta trebuie să includă evaluarea în mod adecvat a celor șapte temeiuri ale cunoașterii juridice - drept public, obligații I (contract), obligații II (delict), drept penal, drept funciar, capitaluri proprii și trusturi și drept al Uniunii Europene Îndrumări suplimentare cu privire la ceea ce este o diplomă în drept calificat; sau B) promovarea unui examen profesional comun (CPE) / Diploma de absolvent în drept (GDL) / Drept MA și obținerea unei diplome de absolvent în drept, Drept MA, sau similare, cum ar fi CILEX.

Universitatea de Drept respectă pe deplin legislația privind egalitatea de șanse și încurajează activ diversitatea în cadrul profesiei de avocat. Procesul nostru de admitere acționează corect și își propune să le permită studenților să utilizeze cât mai bine talentele lor. Sunteți încurajați să ne spuneți despre orice cerință specială cât mai curând posibil. Acest lucru ne va permite să discutăm despre modul în care ne putem ocupa de îndeplinirea cerințelor dvs.

Trebuie să îndepliniți toate cerințele de eligibilitate până la începutul cursului - dacă nu faceți acest lucru, puteți să vă împiedicați să vă înscrieți în curs. Dacă credeți că acest lucru poate fi o problemă (de exemplu, dacă aveți rezultate de evaluare târzii), vă rugăm să contactați Admiterea cât mai curând posibil.

Viitori Solicitari stagiari

Recent, ARS a consultat o serie de propuneri de modificare a regulamentelor sale, inclusiv eliminarea cerinței ca studenții să solicite înscrierea la studenți și aprobarea stagiului lor de pregătire profesională înainte de începerea procesului LPC.

Dacă vi s-a oferit un contract de formare, trebuie să vă asigurați că autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA) a verificat "caracterul și adecvarea" dvs. pentru a fi solicitant.

Aceasta poate dura cel puțin șase luni pentru a finaliza dacă aveți:

 • A comis anumite infracțiuni
 • A fost găsit vinovat de o infracțiune academică
 • Au avut probleme financiare grave (cum ar fi falimentul, aranjamentele individuale de voluntariat sau hotărârile judecătorești)
 • Au fost supuse unor constatări nefavorabile de reglementare
 • Demonstrați orice alt comportament pe care nu l-am aștepta de la un solicitant (de exemplu un comportament care a fost necinstit, violent sau discriminatoriu)

Vă rugăm să aruncați o privire la SRA Suitability Test 2011 pentru mai multe informații și completați cererea de eligibilitate dacă doriți să le informați despre probleme.

Dacă nu aveți nimic de spus SRA, puteți să-i informați despre acest lucru atunci când tu și angajatorul tău le-ai spus că antrenamentul tău urmează să înceapă.

În cazul în care decizia ARS nu va fi confirmată înainte de data de începere a activității LPC, puteți continua cursul, dar faceți acest lucru pe propriul risc financiar. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o problemă de caracter și de adecvare, vă rugăm să contactați SRA.

Acreditarea învățării anterioare

Dacă ați studiat anterior un BVC sau un BPTC, puteți fi scutit de anumite elemente ale LPC. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul SRA și contactați echipa noastră de admitere.

Limba engleză

Dacă ați absolvit o diplomă în afara Marii Britanii și nu veniți dintr-o "țară majoritar vorbitori de limbă engleză", vă rugăm să furnizați o copie certificată a unuia dintre testele aprobate în limba engleză.

Durată

41 săptămâni (LPC) și 44 săptămâni (LPC LLM sau LPC MSc)

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Citeste mai mult

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Citește mai puţin