Studii de drept programe

Studii de drept sunt de licență și absolvent de programe academice oferite de școlile de drept sau de către facultățile de drept din universități. Programele de drept sunt oferite la școli din întreaga lume și oferă o gamă largă de concentrații. Care deține o diplomă în drept a oferi studenților o înțelegere solidă a legii, precum și abilități critice, analitice și strategice de gândire necesare care să permită practica de drept.

Multe universitati din intreaga oferta mondial LLB, LLM, MBA în drept, doctorat în cadrul programelor de drept, precum și cursuri de drept. Aceasta este comun pentru studenții să se specializeze într-un domeniu în cadrul disciplinei de drept, cum ar fi dreptul afacerilor, dreptul internațional, Dreptul Mediului, Legea finanțelor, Drept Penal, Drept fiscal, etc

Varietatea de programe diferite de drept poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare de grade Drept și programele de Drept enumerate mai jos.

GCU - Glasgow School for Business and Society

Licențiat De Legi Cu Risc

Octombrie 16, 2017
Odată cu creșterea reglementării în toate sectoarele, există o nevoie tot mai mare de expertiză în domeniul riscurilor de afaceri și juridice. Acreditat de Societatea de Drept din Scoția, acest LLB vă oferă o specializare în managementul riscurilor de afaceri și juridice pentru a satisface această cerere.

University of Auckland Law School

Doctor în Filosofie (doctorat)

Octombrie 8, 2017
Stimularea și recompensarea, angajarea pe un doctorat la școala de drept Auckland necesită un nivel ridicat de auto-motivație și disciplină, oferind o oportunitate interesantă de a se angaja în cercetare independentă, de ultimă oră.

The University of Law

LLB (Hons) Legea Cu Afaceri Internaționale

Octombrie 6, 2017
LLB (Hons) Legea cu Afaceri Internaționale de trei ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele comerciale juridice sau internaționale. Acesta este un grad de lege calificat, care vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică. Fiecare modul este predat de profesioniști cu experiență din lumea juridică … [+]și de afaceri, oferindu-vă perspectivele practice de care veți avea nevoie pentru cariera dvs. ) Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Care sunt studii de drept?