Citește Descrierea Oficială

Institutul de engleză juridică este deschis tuturor Suffolk Maestru internațional de studenți Legi pentru a se asigura că dispun de instrumentele necesare pentru trecerea cu succes la LLM cursuri.

Acest curs intensiv de trei săptămâni este conceput pentru a va introduce in sistemul legal american în timp ce concentrându-se pe limbă și cadre universitare specifice abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes la un Bar Asociatiei Americane (ABA) facultatea de drept acreditate.

Legea Suffolk este unul din doar câteva școli de drept din țară care oferă un program de limbaj special exclusiv pentru studenți LLM. Institutul este condus de un avocat cu experiență de afaceri internațional, care este, de asemenea, un instructor certificat în limba engleză pentru vorbitori de alte limbi.

Institutul de engleză juridică ruleaza cinci zile pe săptămână, timp de cinci ore pe zi, care acoperă luarea de notițe, gramatica, scrisul, vorbitul in public, vocabular legal, și folosind materiale juridice ale SUA. Este, de asemenea, un mod extrem de important pentru tine de a întâlni alți studenți internaționali LLM și de a construi rețeaua dvs. înainte de începerea de clase.

Clasele întâlni luni - vineri 9:00 - 01:00. Elevii vor avea, de asemenea, de clasă încă 2 ore pe alte patru zile ale săptămânii. În total, elevii pot aștepta să fie în clasa de cel puțin 28 de ore în fiecare săptămână. În plus, există trei clase de 2 oră cu bibliotecarii de referință Legea Suffolk, în timpul sesiunii de trei săptămâni.

Programul se va concentra pe i) dezvoltarea nivelului de vorbit și scris limba engleză competențe lingvistice necesare pentru a reuși în școală de drept; ii) învățarea conceptelor de bază a sistemelor juridice și guvernamentale americane; iii) învățarea cultura și așteptările a legii clasă școală.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Suffolk University Law School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 săptămâni
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019