Legea generală on-line studii master

Generalități

Programul de descriere

CURSURI DE PROGRAM: LL.M. Law coastă lui în Studii legea generală este un program on-line deschis pentru oricine, cu o diplomă în drept, inclusiv avocați internaționale și americane. Acest program oferă o imagine de ansamblu asupra legislației SUA și a sistemului juridic american. Îndeplinește cerințele curriculare pentru examenul de stat de la Washington Bar. Elevii din acest program se bucură de flexibilitatea de a lua electives și obținerea "specializare" într-una din mai multe concentrații, cum ar fi logistica si transport, Legea Practice Tehnologie, și dreptul afacerilor. Elevii pot completa programul în cât mai puțin un an sau mai dura până la douăzeci și patru de luni. Următoarea dată de începere a termenului de vara 2017 fiind 10 mai 2017.

Acest program online este format din 26 ore de credit. Treisprezece credite de cursuri sunt necesare. Acestea includ: Responsabilitatea profesională (2 credite); Cercetare și scriere juridică (3 credite); Procedura civilă (3 credite); Legea constituțională (3 credite); Și Introducere în Drept și Sistem Juridic din SUA (2 credite).

În plus față de cursurile de mai sus, studenții pot alege să ia 13 credite de cursuri elective online de la ofertele din Legea SUA LL.M. Program și programul de logistică și transport. Selectați cursuri JD online, de asemenea, disponibile pentru studiile de drept general LL.M. elevi. Unele dintre cursurile elective includ: proprietatea imobiliară; Dreptul și procedura penală; dovezi; Organizații de afaceri; Tranzacții de afaceri internaționale; Legea privind imigrația din SUA; Legea administrativă pentru profesioniștii în transport: Adjudicarea și revizuirea judiciară; Dreptul muncii pentru specialiști în transporturi; Reglementarea vamală; Și asigurări de transport.

PROGRAM MEMBRI FACULTY: Membrii Facultății de Drept Coastal cu pregătire specializată în învățământul la distanță predau cursurile online necesare în acest program. Cursurile utilizează tehnologia de ultimă generație care permite studenților să urmărească cursurile în timp ce se află în mișcare (inclusiv prin intermediul unor conferințe mobile și care pot fi descărcate).

APLICAȚII: Solicitanții se pot înscrie direct pe site-ul LSAC la: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4. Odată ce ați creat un cont de conectare și o parolă, veți fi trimis automat la aplicația programului General Law Studies. Vă rugăm să contactați decanul de strategie și inovare Margaret Ioannides prin e-mail MIoannides@fcsl.edu sau prin telefon +1.904.256.1158 dacă aveți întrebări. Solicitanții care au obținut o diplomă JD în Statele Unite ar trebui să ceară o copie de hârtie oficială de la biroul lor de înregistrare a școlii de drept. Solicitanții care și-au obținut prima diplomă în drept în afara SUA ar trebui să solicite o evaluare a cursurilor pe bază de transcriere a scrierii lor de la o școală de drept printr-o agenție aprobată de Baroul din California. Solicitanții din afara SUA trebuie să furnizeze, de asemenea, un raport TOEFL sau IELTS. Toți solicitanții trebuie să furnizeze o copie a actului de identitate cu fotografie.

învățământ: Taxa pentru acest program este de 1.000 $ pe oră de credit pentru un cost total de 26.000 $. Taxele includ accesul la LexisNexis și Westlaw, precum și la baza electronică bazată pe bibliotecile din Coastal Law. În afară de costul de școlarizare, nu există alte taxe pentru studiile de drept general online LL.M. program. Toate materialele de lectură, în cele 13 credite necesare cursurilor online, sunt incluse în prețul programului.

Ultima actualizare May 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Citeste mai mult

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Citește mai puţin