Legea LLB (Hons)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

  • Durata: 3 ani
  • Calificare acordată: LLB (Hons) Law
  • Corp de premiere: Canterbury Christ Church University, Marea Britanie
  • Limba de instruire: engleză
  • Mod de studiu: Full-time
  • Credite ECTS: 180

Informații despre curs

Legea este un subiect incredibil de variat și cu mai multe fațete, care afectează fiecare parte a vieții umane, de la aerul pe care îl respirăm, relațiile și educația noastră până la munca noastră, călătoriile, proprietatea și sănătatea. Industria juridică este dinamică și competitivă și se modifică în conformitate cu nevoile sociale. O diplomă de drept oferă diverse Pathways carieră și vă oferă competența de a reuși într-o serie de cariere. Acest curs a fost conceput pentru a vă oferi o experiență holistică în timp ce studiați dreptul; veți studia medii teoretice, precum și aspecte practice ale Dreptului. Odată cu finalizarea cu succes a acestui curs, veți primi o diplomă de drept practicantă și contemporană, recunoscută de angajatori și Autoritatea de reglementare a solicitanților. În cazul în care alegeți o carieră juridică, fundamentarea în drept, accentul pe dezvoltarea competențelor, cunoștințele practice din lumea reală obținute prin parteneriatele angajatorilor și munca pro bono vă asigură absolvirea pregătită pentru următorul pas al pregătirii dvs. legale.

Predand si invatand

Veți fi învățat printr-o combinație de prelegeri, seminarii și ateliere practice. Acest lucru va reprezenta 12 ore de contact pe săptămână și veți petrece din nou cel puțin la fel de mult timp în studiul esențial independent, inclusiv cercetarea, munca online și pregătirea pentru evaluare. Seminarele în grupuri mai mici vă vor permite să discutați și să vă dezvoltați înțelegerea subiectelor abordate în cadrul prelegerilor. În plus, vă veți întâlni cu îndrumătorul personal academic. O varietate de strategii care urmăresc promovarea învățării independente și critice vor fi utilizate în diferite forme, variind de la modul la modul. Aproape toate modulele au prelegeri, alături de discuții, seminarii conduse de studenți, tutoriale individuale și de grup, motociclete, negocieri și jocuri de rol. De asemenea, vi se va oferi ocazia și va fi încurajat să lucrați în grup. De asemenea, va exista o dimensiune practică a învățării tale.

Evaluare

Există o evaluare formală sau „sumativă” la sfârșitul fiecărui modul. Metodele de evaluare includ examene scrise și o serie de evaluări ale cursurilor precum eseuri, rapoarte, portofolii, performanțe și prezentări. Notele de la evaluările formale contează pentru nota modulului dvs.

Metodele de evaluare sunt concepute pentru a vă ajuta să dezvolți abilitățile cerute de angajatori și în scopuri profesionale ale corpului. Acestea includ evaluarea de sine, de la egal la egal și de către tutori, exerciții scrise, inclusiv activități de „a lua acasă”, care sunt concepute pentru a reproduce practică, lucrări de curs, moot-uri (probe batjocoritoare), portofolii de învățare, activități în curs și examene.

Înscrierea și durata

Acesta este un program full-time de trei ani. Fiecare an universitar începe de obicei în prima săptămână a lunii octombrie și, în unele cazuri, în ultima săptămână a lunii septembrie. Anul academic se desfășoară pe o perioadă de 32 de săptămâni. Studenții se pot înscrie cu două săptămâni înainte de data începerii cursului, cu toate acestea, se recomandă înscrierea timpurie, deoarece locurile sunt limitate.

Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă vârsta de cel puțin 17 ani până la 1 septembrie a anului în care doresc să participe la curs și trebuie să dețină o Diplomă școlară secundară sau o diplomă / certificat de fundație sau echivalent. De asemenea, vi se va cere să furnizați dovezi de competență în limba engleză.

Cerințe de absolvire

Întregul curs cuprinde un total de 18 module pe 3 ani. Pentru a obține licența în Drept LLB (Hons), trebuie să completați toate modulele pentru a obține 180 de credite necesare. Dacă, din orice motiv, nu puteți finaliza cursul complet, puteți beneficia de un premiu provizoriu, cu condiția să fiți îndeplinit creditele minime necesare. Un certificat poate fi acordat studenților care au obținut peste 60 de credite sau o diplomă pentru studenții care au obținut peste 120 de credite înainte de întreruperea studiilor.

Unde urmează?

Am conceput acest grad în consultare cu părțile interesate externe, cum ar fi practicienii de drept local, precum și o serie de organizații locale. Acest lucru vă asigură că vă ajutăm să dezvolți abilitățile care sunt foarte apreciate de angajatori, cu exemple inclusiv; comunicare scrisă și verbală, inițiativă, gestionarea timpului, flexibilitate și muncă în echipă. Mulți absolvenți folosesc aceste abilități pentru a deveni avocat sau avocat, dar alții stabilesc cariere în educație, servicii publice, HRM, management, ca paralegali, secretari încredințați sau în servicii financiare. Această calificare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a trece la studiile postuniversitare în drept, cum ar fi un LLM, sau în domenii conexe, cum ar fi management, marketing și contabilitate.

Bine de stiut

Această diplomă de drept este recunoscută de Autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Citeste mai mult

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Citește mai puţin