Legea LLB (Hons)

Generalități

Programul de descriere

Legea LLB (Hons) online

Studiați oricând, oricând, oriunde cu diploma noastră online de LLB (Hons) în drept, disponibilă ca curs de 3, 4, 4,5 * sau 6 ani. Dacă doriți să urmați o carieră în sectorul juridic sau comercial mai larg, dar aveți nevoie de o mai mare flexibilitate în modelele de studiu și doriți să studiați 100% online, acesta ar putea fi gradul pentru dvs. Aceasta este o diplomă în drept calificat, având un accent practic, cu capacitatea de angajare încorporată în curs. Cursul va avea un nivel ridicat de interacțiune și veți primi o revizuire de la egal la egal și profesionist profesionist, peste 90% dintre profesorii noștri fiind solicitanți și avocați calificați. În Studiul Național al Studenților din 2020, Universitatea de Drept a fost clasată pe primul loc printre universități pentru satisfacția generală a studenților din Anglia. În 2019, Universitatea de Drept a primit un rating de argint în cadrul cadrului de excelență în predare și rezultate ale elevilor (TEF). S-a constatat că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășim în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru învățământul superior din Marea Britanie.

* Finanțarea SLC nu se aplică cursului de 4,5 ani.

Cerințe de curs

BBB la nivel A și grad C / 4 sau mai mare în limba engleză GCSE sau calificări echivalente. Studenții care vor avea vârsta sub 18 ani, dar nu mai mici de 17 ani la începutul cursului sunt permise. Pentru cei 4 ani, 4,5 ani sau 6 ani doar cursuri online: studenții care ar dori să aplice pe ruta noastră non-standard folosind experiență relevantă de muncă sunt, de asemenea, invitați să solicite. Cerințe internaționale de intrare: Un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minimum de 6,0 pentru fiecare componentă.

Durată

3, 4, 4,5 sau 6 ani

Taxe

Taxe pentru 2021 (cursuri ianuarie 2021 sau septembrie 2021): cursul online de 3 ani este de 9.250 GBP pe an; Cursul online de 4 ani costă 6.935 GBP pe an; Cursul online de 4,5 ani este de 6.935 GBP pe an *; Cursul online de 6 ani este de 4.625 GBP pe an. Taxele sunt blocate pentru anii de studiu viitori, adică studentul va plăti același preț în fiecare an. Pentru aceste cursuri online se aplică o sumă de 250 GBP.

* Vă rugăm să rețineți: cursul online de 4,5 ani nu este aprobat pentru finanțare SLC.

Admisie

  • Ianuarie 2021 pentru curs de 3 ani și curs de 4,5 ani
  • Septembrie 2021 pentru cursuri de 3, 4 sau 6 ani
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Citeste mai mult

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Citește mai puţin
Marea Britanie online