Legea LLB

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Studiați la o universitate tradițională din cărămidă roșie, unde legea a fost predată încă din 1927. Acest program hands-on oferă fundamentele cunoștințelor legale necesare dacă intenționați să intrați în practică.

Oportunitățile de a dobândi abilități practice includ stagii de vară plătite cu o firmă de avocatură locală specializată, radar și mini-pupilaje, conduse în parteneriat cu Wilberforce Chambers, care oferă experiența activității efectuate de avocați.

Veți avea, de asemenea, șansa de a ajuta membrii publicului cu probleme legale reale prin intermediul modulului nostru Clinica de Drept.

Cum vei studia

De-a lungul gradului dvs., trebuie să studiați 1.200 de ore pe an. Aceasta se bazează pe 200 de ore pe 20 de module de credit. Și include ore programate, timp alocat plasării și studiu independent. Modul în care acest timp se împarte între fiecare dintre acestea variază în fiecare an și depinde de cursul și modulele pe care le studiezi.

6 motive pentru a studia Dreptul la Hull

 1. 99% grad de angajare absolvent *
 2. Aflați corzile legale din sala noastră de judecată
 3. Oportunități de a oferi consultanță juridică clienților reali
 4. Bucurați-vă de un sprijin strâns în școala noastră de avocatură prietenoasă
 5. Bogăția activităților extracurriculare
 6. Testează-ți abilitățile în competiții Law Society

122482_5ee0d7414354b108f5d08460962f30771139d9e34e50744e752a79dc904fcd_1280.jpgsucco / Pixabay

Perspectivele tale de viitor

 • Avocat
 • Avocat
 • Executiv juridic
 • Bancher
 • Administrator
 • Profesor

Suntem în legătură cu pregătirea pentru cariera ta. De fapt, am câștigat premii pentru modul în care încurajăm studenții să se angajeze cu clienții în situații reale.

Aptitudinile și cunoștințele pe care le veți dobândi aici pot deschide cariere în roluri atât în interiorul cât și în afara domeniului legal.

Explorați turul virtual

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

* Procentul studenților care lucrează sau urmează studiile în termen de șase luni de la absolvire: domiciliu din Marea Britanie, cu program full-time de abandon; Destinațiile studenților din studiul pentru învățământul superior pentru anul universitar 2016/17, publicat de HESA 2018

Cerințe de intrare

Locuitori din Marea Britanie

Punctele pot fi de la orice calificare la tariful UCAS, dar trebuie să includă cel puțin 80 de puncte de la

 • Un nivel
 • Diploma subsidiară BTEC, diplomă sau diplomă extinsă
 • OCR Cambridge Diploma de introducere tehnică, diplomă sau diplomă extinsă
 • Diploma CACHE sau diplomă extinsă
 • Certificat de plecare irlandez
 • Superiorii scoțieni
 • Diploma avansată de bacalaureat galez
 • sau o combinație de calificări adecvate de nivel 3

Calificări alternative

 • Diploma IB: 30 de puncte
 • Acces la Diploma HE: Treceți cu 45 de credite la merit

Studenti internationali

Dacă aveți nevoie de o viză de student de nivel 4 pentru a studia sau dacă prima dvs. limbă nu este engleza, vi se va cere să furnizați dovezi acceptabile ale nivelului dvs. de competență în limba engleză.

Acest curs necesită IELTS academic 6.5 în general, cu nu mai puțin de 5,5 în fiecare abilitate.

Dacă limba engleză nu atinge în prezent standardul necesar pentru acest program, este posibil să fiți interesat de unul dintre cursurile noastre de limba engleză.

Dacă limba engleză nu atinge în prezent standardul necesar pentru acest program, este posibil să fiți interesat de unul dintre cursurile noastre de limba engleză.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Citeste mai mult

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Citește mai puţin