Prezentare generală

Această diplomă de licență calificată acoperă fundamentele legislației englezești și vă permite să vă specializați în domenii ale subiectului în funcție de interesele proprii.

Acest curs răspunde cererii elevilor de înaltă calificare care doresc să studieze legea ca disciplină academică, indiferent dacă doresc să urmeze o carieră în practică juridică.

Puteți aplica la începutul anului doi pentru a fi transferat la unul dintre cursurile de patru ani ale școlii, care includ un an în străinătate care studiază legea acelei țări. Școala are școli partenere în Australia, Canada, China, Europa, Noua Zeelandă, Singapore și SUA.

Acest lucru este extrem de competitiv și transferul nu trebuie asumat. Pentru cei care intenționează să urmeze o carieră juridică, fundamentarea în diferite sisteme juridice se va dovedi foarte atrăgătoare pentru potențialii angajatori și, în special, pentru cele mai importante firme internaționale de avocați.

Primul an

În primul an, veți lua module de bază în Fundamentele Torturii, Legea Contractului, Dreptul Public și Legea înțelegerii.

Anul doi

În cel de-al doilea an, veți lua alte module de bază în dreptul penal, legea landului și (în prezent) în Uniunea Europeană, precum și modulele opționale de drept și / sau module din afara școlii.

Anul trei

În al treilea an, veți lua modulul final de bază în Legea cuantificărilor, precum și modulele opționale de drept și / sau module din afara școlii.

Dacă sunteți selectat să vă transferați la unul dintre gradele noastre de patru ani, veți petrece cel de-al treilea an la o școală de parteneriat în altă țară. După aceasta, vă veți întoarce la Nottingham pentru a finaliza al patrulea și ultimul an de studiu (așa cum este descris mai jos).

LLB Legea ca un grad de patru ani

Dacă sunteți selectat să vă transferați la unul dintre gradele de patru ani, veți petrece cel de-al treilea an la o școală de drept partener într-o altă țară. Acest lucru poate fi în Australia , America , Canada , Europa (diverse țări) , Hong Kong , Noua Zeelandă sau Singapore .

Află mai multe.

Cerințe de intrare

Un nivel: AAA excluzând studiile generale și gândirea critică

Toate disciplinele de nivel A din domeniul artelor, științelor umaniste, științelor și științelor sociale sunt considerate acceptabile (cu excepția studiilor generale și a gândirii critice). Cu toate acestea, ofertele nu sunt oferite în mod obișnuit studenților care prezintă mai mult de un subiect netradițional sau practic (cum ar fi arta, arta și designul, tehnologia informatică și informatică, dans, teatru și teatru, grafică, studii media și comunicare, studii de educație fizică). O scor mai mare la examenul LNAT poate fi solicitat de acei solicitanți care prezintă subiecte netradiționale.

Testul Național de Aptitudini în Drept (LNAT)

Toți candidații, inclusiv candidații maturi și de peste mări, trebuie să ia examenul Law National Aptitude Test (LNAT) dacă aplicați pentru intrarea în 2018 (sau intrarea amânată până în 2019) pentru o diplomă de licență la Universitatea din Nottingham.

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 7.0 în orice element)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

A studia in strainatate

Pe acest curs, puteți aplica pentru a trece la un grad de patru ani și petrece al treilea an de studiu în străinătate în Australia, Canada, China, Europa, Noua Zeelandă, Singapore sau SUA. Acesta este un proces competitiv, în funcție de performanța satisfăcătoare și în funcție de disponibilitate.

Veți avea ocazia să vă lărgi orizonturile și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare prin experiența unei alte culturi. Predarea este în limba engleză; cu toate acestea, pot exista oportunități de a studia într-o altă limbă dacă sunteți suficient de fluent.

Pentru cei care intenționează să urmeze o carieră juridică, fundamentarea în diferite sisteme juridice se va dovedi foarte atrăgătoare pentru potențialii angajatori și, în special, pentru cele mai importante firme internaționale de avocați.

Cariere

Acest curs vă va oferi o cunoaștere aprofundată a legislației engleze și o înțelegere aprofundată a domeniilor în care alegeți să vă specializați.

O mare parte dintre absolvenții noștri continuă să urmeze cursuri de formare juridică relevante cu privire la un solicitant (Curs de Practică în Drept) sau Barrister (Bar Professional Training Course).

Cei care caută o carieră în afara legii utilizează diploma pentru a avea acces la o mare varietate de profesii și organizații, cum ar fi consultanță, servicii de consultanță în afaceri, marketing, servicii publice, relații publice, contabilitate și campanii electorale.

Recunoașterea profesională

Acest curs este recunoscut de către Consiliul comun al Stadiului Academic al Autorității de Reglementare a Solicitantului și al Comitetului de Standarde al Barourilor ca grad de drept calificat.

Practica în străinătate

Absolvenții Facultății de Drept din cadrul Universității din Nottingham pot fi eligibili să practice în străinătate, inclusiv în Hong Kong, India, Malaezia, Pakistan, Nigeria și Singapore, unde admiterea în Barou (sau echivalent) poate fi atinsă în condițiile respectării condițiilor jurisdicționale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare Februarie 18, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată