Legea LLM

Generalități

Programul de descriere

Legea LLM este proiectată să aprofundeze și să lărgească cunoștințele studenților despre drept ca subiect academic, oferind studenților o înțelegere sistematică a proceselor, metodelor și conceptelor legale; a contextului social și politic în care au loc procesele juridice; și a concepțiilor teoretice adecvate ale dreptului.

De ce să studiezi legea LLM?

Prin maximizarea potențialului dvs. academic și perfecționarea abilităților dvs. de soluționare a problemelor într-un context transnațional, programul vă va ajuta să vă îmbunătățiți dezvoltarea și orizonturile profesionale. Abilitățile de cercetare și scriere obținute vor fi transferabile într-o varietate de sectoare profesionale, inclusiv profesia juridică, elaborarea politicilor, sectorul corporativ, organele guvernamentale sau mediul academic.

Școala noastră de Drept este formată din savanți din întreaga lume specializați în domenii precum drepturile omului, drept comercial, drept internațional și european, care sunt experți în comunicarea celor mai recente gândiri despre întrebări juridice complexe, combinând instruirea în teme fundamentale cu fructele cercetările lor actuale.

Studenții vor beneficia, de asemenea, de rețeaua lor extinsă de contacte, care permit școlii să ofere posibilități de plasare studenților eligibili cu organizații locale și internaționale majore.

Beneficii

 • Oportunități de interacțiune și de rețea cu profesioniști juridici distinși.
 • Facultate cu experiență vastă și expertiză în cercetare, predare și practică juridică.
 • Oportunități de participare la competiții internaționale de mooting și MUN.
 • Oportunități de a participa la vizite de teren la organizații internaționale.
 • Obțineți expunere la practica juridică prin intermediul rețelei extinse de parteneriate a Departamentului.

Conținutul programului

Programul de Drept LLM constă din 180 de credite, inclusiv un proiect de scriere obligatorie. Proiectul de scriere poate fi fie o disertație supravegheată sau un loc de muncă. Restul de 120 de credite vor fi obținute prin șase 20 de module de credit.

 • Abilități de cercetare juridică (20 de credite) - Obligatoriu
 • Disertație (60 de credite) - Obligatoriu
 • Organizații internaționale și soluționarea disputelor internaționale (20 de credite) - obligatoriu
 • Învățare integrată în muncă (doar studenți eligibili) (60 de credite) - opțional
 • Legea concedierii (20 de credite) - opțional
 • Legea individuală a ocupării forței de muncă (20 de credite) - opțional
 • Marea Britanie și Legea europeană împotriva discriminării (20 de credite) - opțional
 • Fundații și principii ale dreptului internațional (20 de credite) - opțional
 • Legea vânzării internaționale de bunuri (20 de credite) - opțional
 • Dreptul și politica Organizației Mondiale a Comerțului (20 de credite) - opțional
 • Dreptul internațional al drepturilor omului (20 de credite) - opțional
 • Litigii comerciale internaționale și arbitraj (20 de credite) - opțional
 • Legea ocupării forței de muncă în Emiratele Unite și DIFC (20 de credite) - opțional
 • Teorii și abordări ale migrației (20 de credite) - opțional
 • Muncă și învățare integrată (20 de credite) - opțional
 • Dezvoltare durabilă și drepturile omului (20 de credite) - opțional

130842_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7bd39f4ac45d_1280.jpgjessica45 / Pixabay

învățământ

Veți dobândi cunoștințe și înțelegere printr-o combinație stimulantă de prelegeri, seminarii, ateliere, stagii profesionale și studii autodirigite și veți folosi o varietate de resurse, inclusiv media audio-vizuală, cărți de bibliotecă și materiale de învățare electronică.

Prelegerile, seminariile și prezentările sunt utilizate pentru a comunica informații de bază, a dezvolta teme și idei și încearcă să încurajeze participarea elevilor prin exerciții interactive și oportunități de autoevaluare și de egalitate. De asemenea, vi se va cere să vă implicați în programe intense de lectură și cercetare structurată și să prezentați concluziile dvs. oral și în scris.

Pregătirea competențelor, în special prin modulul nostru de cercetare juridică, vă va echipa cu instrumentele intelectuale necesare lucrărilor postuniversitare, inclusiv identificarea și localizarea materialelor adecvate, citirea critică și analitică, abilitățile de scris și convențiile.

Mai multe sesiuni din cadrul fiecărui modul și o parte substanțială a disertației sunt concepute pentru a oferi îndrumări privind identificarea unei întrebări de cercetare adecvate, efectuarea de cercetări care redactează o revizuire a literaturii și planifică și scrie o disertație.

Învățarea și predarea pe toate modulele sunt informate printr-o abordare critică care cuprinde aspecte relevante din contextele etice, sociale, profesionale, istorice și culturale în care legea operează. Etica este specifică în unele module, iar studenților li se oferă posibilitatea de a înțelege dimensiunile etice ale propriilor cercetări și în cadrul cărora legea operează la fiecare nivel.

Cerințe de intrare

 • Cerințele de intrare standard ale Universității pentru LLM / PG Dip / PG Cert Law constă dintr-o diplomă de drept la 2: 2 sau o diplomă absolvită în Drept / CPE.
 • Cu toate acestea, absolvenții în discipline conexe, cu minorii de drept sau cu experiență profesională relevantă sau calificări pot fi admiși sub rezerva discreției conducătorului de program.

Alte calificări non-britanice vor fi luate în considerare în conformitate cu liniile directoare NARIC.

Cerințe de limba engleză (postuniversitar)

Toate programele de la Middlesex University Dubai sunt predate în engleză, iar solicitanții cu studii anterioare în afara țărilor de limbă engleză (cum ar fi Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă), trebuie să demonstreze competența în limba engleză după cum urmează. :

 • IELTS Academic: 6,5 (minimum 6,0 în fiecare bandă)
 • TOEFL bazat pe internet: 87 (21 la ascultare și scriere, 22 la vorbire și 23 la citit)
 • PearsonPTE Academic: 58
 • General PearsonPTE: nivel 4

Cariere viitoare și angajabilitate

Acest program este conceput pentru studenții care desfășoară cariere în practica juridică sau lucrează cu furnizori de servicii profesioniști care se angajează în mod regulat cu organisme comerciale. Le pregătește pentru o gamă largă de cariere în organizații din sectorul public și privat, companii multinaționale și organisme interguvernamentale care necesită cunoștințe de specialitate în corpul organismului intern și privat internațional de reguli care reglementează tranzacțiile comerciale și litigiile.

LLM este o calificare comercializabilă, iar absolvenții anteriori ai programului au continuat să lucreze pentru departamentele juridice ale organizațiilor din sectorul public și privat, companii multinaționale, organizații internaționale, departamente guvernamentale și din cadrul sistemului judiciar. Mulți și-au continuat studiile superioare prin doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Citeste mai mult

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Citește mai puţin