Read the Official Description

Licențiat în Drept Internațional

Facultatea de Drept a fost înființată în anul 1994. Din acel moment ea a absolvit mai mult de 2.500 de specialiști care sunt în prezent angajate în organizații de stat și private în calitate de avocați, avocați și notari, livreze cursuri la instituțiile de învățământ superior, și să lucreze în calitate de ofițeri de la organismele naționale de urmărire penală publice și agențiile de aplicare a legii. În prezent, există 1673 elevi înscriși în full-time și de curs de corespondență programelor de la Facultatea.

Facultatea de Drept are patru departamente:

  • Catedra de Drept Privat
  • Catedra de Drept Public
  • Departamentul de Istorie de Drept și Științe Umaniste
  • Departamentul de Drept Internațional

Major

Drept Internaţional

Specializare

Drept comercial internațional

Calificare

Avocat internațional cu cunoștințe de limbi străine

Procesului didactic la Facultatea este efectuată de către profesori și experți în jurisprudență și drept internațional cu înaltă calificare, dintre care majoritatea au studii superioare de doctorat și titluri academice de profesori și conferențiari universitari. Multe dintre ele au o vastă experiență internațională și s-au angajat stagii în cadrul organizațiilor internaționale și agențiile guvernamentale în străinătate.

În septembrie 2009, Centrul de Resurse al dreptului internațional umanitar a fost deschis la Universitatea. Centrul este sprijinit de ONU, Comitetul Internațional al Crucii Roșii și altor organizații internaționale de autoritate.

Facultatea de Drept este singura facultate din Republica Belarus, cu specializare în drept, care oferă studenților săi cursuri obligatorii în două limbi străine și cursuri opționale în alte două limbi. Limbile străine sunt: ​​engleză, germană, franceză, spaniolă și italiană.

Facultatea menține o relație strânsă cu instituțiile de învățământ europene, cele mai remarcabile și centre de cercetare în domeniul jurisprudenței și a dreptului internațional. Acesta oferă studenților Facultății de Drept, cu o bună oportunitate de a extinde cunoștințele lor profesionale, stăpânească abilități practice importante, pentru a îmbunătăți competențele lingvistice și de a participa la conferințe internaționale, seminarii și alte evenimente academice, precum și să ia stagii în străinătate.

Mulți dintre studenții facultății sunt, de asemenea, membri ai International Student club de cercetare "primum", care este administrat și coordonat de Departamentul de Relații Internaționale de la Universitatea. Membrii clubului primum reprezintă institutul de la concursuri naționale și internaționale de renume și concursuri, cum ar fi C. Jessup Law Moot Court Competition Philip International (SUA), Legea Moot Court Competition Telders International (Olanda), Concursul Jean-Pictet ( Elveția), Martens Drept Internațional Umanitar Concursul FF (Rusia), etc

Facultatea este, de asemenea, renumit pentru a fi inițiatorul și organizatorul "Tineret pentru Pace" Legea concurentei International - cel mai important concurs de student anual în dreptul umanitar internațional în Europa de Est, care atrage și reunește echipe de elevi din întreaga lume. În cei cinci ani precedenți la Concursul a văzut echipe de elevi de la mai mult de 30 de țări din întreaga lume.

Facultatea de Drept a participat în campania ONU "Stand împotriva sărăciei" (Stand-Up), care a avut loc ca un eveniment la nivel mondial pentru o perioadă de 24 de ore. Ca urmare a campaniei, facultatea a fost enumerate în Guinness Book of Records. Studenții Facultății de Drept angajează stagii de pre-de absolvire obligatorii în agențiile publice, întreprinderile, agențiile juridice și autorităților de urmărire penală.

Activitatea de cercetare a studenților este susținută de numeroase societati stiintifice si grupuri de studiu care unesc elevi în funcție de interesele lor profesionale: istoria și teoria de drept; drept internațional public; etc

See 1 more programs offered by International University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date