Licență - drept

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Arta de a câștiga cazul dumneavoastră în instanța de judecată este mult mai mult decât un raționament doar convingător sau argumentand. Este nevoie de atenție la fiecare detaliu în parte, gândirea analitică și de a vedea dincolo de problema. Mai mult decât adrenalina, veți învăța că studiază Legea ascute capacitatea de a analiza, de a negocia și de a comunica cu oameni din toate categoriile sociale. Acestea sunt abilități de neprețuit, nu doar în linia legală, dar, de asemenea, într-o multitudine de alte domenii.

În consecință, mulți absolvenți de drept au atins succesul în carieră în afaceri, arte, știință, educație și sectorul public. Indiferent de industria pe care o alegeți în cele din urmă, va veti bucura mereu avantajul distinct de a fi o lege INTI absolvent.

universități de talie mondială de colaborare

grade noastre drept partener britanic de invatamant superior sunt recunoscute de către Consiliul pentru Standarde Bar in Marea Britanie, precum și Profesia de calificare Consiliul juridic al Malaezia care conduce certificatul în practica juridică (CLP) de examinare. Printre universitățile partenere prestigioase sunt Universitatea din Manchester, Universitatea din Leeds, Universitatea din Liverpool, Universitatea din Cardiff, și multe altele.

standarde ridicate academice

Marea Britanie Gradul Programul de transfer INTI (Legea) este supusă controlului calității strict al programei și de evaluare de la Universitatea din Leeds, o universitate de renume din Marea Britanie. lectori Inti sunt extrem de profesionist și dedicat, cu medii academice și industrie puternică.

Se concentreze pe dezvoltarea persoanelor fizice restante

Cu învățare inovatoare vine rezultate excelente. Mulți dintre studenții noștri absolvent cu grade de primă clasă și superior a doua clasa de la diferite universitati partenere din Marea Britanie. Numai în 2012, doi studenți a atins o clasa întâi generală de la Universitatea din Liverpool si un student a realizat o clasa întâi la Universitatea din Leeds.

învățare cuprinzătoare și de formare

Vei fi implicat în Moots, conferințe client și dezbateri, publicarea Legii Rivista, seminarii interactive și studii de caz practice, ca parte a stabili bazele carierei tale legale. In plus, vor exista pregătire practică la o firmă legală, centru de asistență juridică sau departament juridic corporativ, ateliere juridice bi-anuale și prelegeri clienților realizate de reprezentanții industriei și universitare de partener pentru a vă ajuta să câștige un avantaj competitiv în profesia de avocat.

Programele oferite

Marea Britanie Gradul Programul de transfer (Legea)

Ultima actualizare Iun 2016

Despre facultate

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Citeste mai mult

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Citește mai puţin
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Mai mult Mai Puțin