Citește Descrierea Oficială

Bachelor de pionieri Drept cu inovații utile, care oferă studii juridice cuprinzătoare în Cipru și greacă Legea în contact permanent cu autoritățile judiciare și practica avocaților.

Bachelor of Law (LLB) al Facultății de Drept a Universității din Neapolis Cipru oferă educația necesară și pregătirea practică a studenților astfel încât acestea să poată face o carieră în profesiile juridice (avocați, judecători, notari, consilieri juridici etc.). Bachelor of Law este structurat într-un mod de a oferi absolvenților noștri cu abilitățile necesare pentru o carieră de succes în cadrul organizațiilor publice și internaționale. Predarea este prevăzut în grupuri mici de profesori universitari și Juriștilor distins în practică și științe juridice.

Facultatea de Drept a Universității Neapolis din Cipru pionieri prin organizarea a două departamente separate ale studiilor juridice: dreptul elen și Cipru. În conformitate cu tendința globală de internaționalizare a legii și admitere exuberant de drept european în legislația națională, studentul devine familiar cu abordarea comparativă a celor două familii majore ale legii, Continental (sau sistem de drept civil) și Legea anglo-saxon. Din acest motiv, elevul este încurajat să aleagă un anumit număr de cursuri în altă direcție decât cea a participa la.

Mai mult decât atât, un accent deosebit este dat pe predarea Drept Internațional și European. Facultatea de Drept oferă două relevante post-universitare licențiat în Drept în "Dreptul Internațional și European Business" și în "guvernanța europeană". Τhe licențiat în drept a preda profesori de prestigiu din Grecia și din străinătate. Din motive didactice toate mijloacele moderne de predare sunt exploatate (PowerPoint, Moodle, e-conferință, etc.). Pe de altă parte, învățătura, în licențiat în drept nu se bazează pe transmiterea mecanică a cunoștințelor juridice, ci desfășoară în mod simultan studentul prin exerciții practice de echipă și evaluarea continuă a înțelegerii elevilor. În același timp, licențiat în drept are ca scop pe avansarea capacității studenților de a dezvolta raționamentul juridic și de a învăța cum să interpreteze legea corect.

Bachelor de Drept a Facultății de Drept a Universității Neapolis din Cipru este recunoscut de către toate organizațiile competente și relevante cipriote și grecești egale ale altor universități recunoscute. Bachelor de Drept acoperă complet cunoștințele necesare un student trebuie să aibă, în scopul de a deveni acceptat de asociația Avocaților din Grecia și să ia parte la examenele asociației Cipru Bar.

Actualul decan al Universității Neapolis din Cipru, Facultatea de Drept este profesorul Antonis Manitakis, fost decan de Drept, Universitatea din Salonic și fost ministru al reformei administrative a Greciei.

Licențiat în drept (LLB) - Descriere

Bachelor de lege are drept scop familiarizarea studenților cu cele mai importante concepte și principiile care guvernează sistemul juridic cipriot grec și, astfel cum acestea interacționează și sunt influențate de, internațională și legislația europeană. Un accent deosebit este pus pe dreptul comercial și dreptul Uniunii Europene, întrucât cunoștințele academice este combinată cu experiența practică corespunzătoare. Bachelor de Drept acoperă complet cunoștințele necesare un student trebuie să aibă, în scopul de a deveni acceptat de asociația Avocaților din Grecia și să ia parte la examenele asociației Cipru Bar.

La sfârșitul licențiat în drept studentul va fi capabil să:

  • Recunoaste conceptele și principiile de bază care reglementează sistemele juridice ale Greciei și Ciprului, precum și influența sistemului juridic internațional și dreptului Uniunii Europene asupra lor
  • Înțelegerea parametrii politice și sociale care afectează procesul legislativ și aplicarea acestuia
  • Efectuarea unei cercetări juridice într-un mod metodic și eficient, în scopul de a construi argumente
  • Să poată să efectueze o analiză critică și de gândire juridică și de a folosi aceste abilități pentru a face față cu anumite aspecte juridice
  • Structura argumente juridice cuprinzătoare și coerente și exprima el / ea verbal și în scris, cu claritate și precizie
  • Evaluarea diversele argumente juridice și selecta pe cele mai adecvate, în funcție de caz în mână
  • Identificați cele mai importante aspecte juridice care decurg din cazurile complicate și să se ocupe de ei cu succes
  • Fii un om de stiinta cu studii legal cuprinzător, gata de a servi sistemul juridic din orice locație și sarcină ales pentru o carieră strălucitoare.
Program predat în:
Greacă
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date