Vizitați paginile programului LLB aici .

Toate statele au legi și propriul sistem juridic, iar în majoritatea țărilor se poate studia doar dreptul național la nivel universitar. Programul nostru LLB în drept internațional și european este conceput special pentru studenții care doresc să urmeze o carieră profesională într-un mediu juridic internațional; oferă studenților o pregătire academică în domeniul dreptului, fără a lua doar un sistem juridic național ca punct de pornire, oferind studenților o înțelegere generală a ceea ce este "legea" și cum funcționează.

Programul de licență "Drept internațional și european" durează trei ani. Primul an predă toate domeniile fundamentale de drept și, prin urmare, are un caracter larg. Vor fi discutate concepte de drept privat, drept constituțional și drept penal. În al doilea an, aceste domenii de drept vor fi extinse și vor fi tratate mai profund.

În plus, legea Uniunii Europene și dreptul internațional public vor fi discutate într-o măsură mult mai mare. Metodele de cercetare și formarea sunt incluse și în cel de-al doilea an. Cel de-al treilea an încheie programul dvs. de licență, scriind o teză cu privire la un subiect legat de alegerea dvs., care va fi apărat în fața supraveghetorilor și a colegilor.

Acest al treilea an cere de asemenea studenților să studieze un semestru la o universitate din străinătate. Există o componentă interdisciplinară în fiecare an al acestui program.

Perspective de locuri de muncă

Absolvenții programului de licență în drept internațional și european vor fi calificați pentru cariere în diplomație, în calitate de funcționari publici pentru ministerele naționale, UE, ONU sau alte organizații internaționale, în cadrul organizațiilor neguvernamentale ( cum ar fi Amnesty International sau Greenpeace), în sectorul comercial internațional (cum ar fi Unilever sau Shell) sau în predarea și cercetarea academică. Intrarea în profesiile juridice tradiționale (avocat, avocat, barrister, judecător, etc.) nu este garantată la finalizarea programului, deoarece această intrare depinde de cerințele naționale.

Cerințe de admitere (generale)

  • O diplomă preuniversitară, inclusiv o copie a studiilor;
  • Transcrierea studiilor ar trebui să reflecte o GPA (Media Punctului Grade) echivalentă cu 7/10 (scara olandeză de clasificare);
  • Dovada de competență în limba engleză;
  • Scrisoare de intentie;
  • Curriculum vitae;
  • O referință academică

Cerințele specifice pot fi găsite aici .

Taxele de școlarizare și termenele de aplicare

Taxe de școlarizare UE: 2 083 EUR pe an

Taxele de școlarizare din afara UE: 8 900 EUR pe an

Termen limită de aplicare: 1 mai 2019 (curs începe la 1 septembrie 2019)

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la University of Groningen »

Ultima actualizare Octombrie 21, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
2,083 EUR
- UE, 8.900 EUR. - în afara UE pe an
După locații
După dată