Licențiat în drept - LLB

Prezentare generală

LLB-ul nostru de lungă durată este un program extrem de apreciat, fiind singurul LLB calificat acordat și de fapt predat, în colaborare cu Universitatea din Liverpool, în regiunea Caraibelor. Beneficiile Truman Bodden Law School (TBLS) din programul de studii universitare de la Insulele Cayman implică experiența de a studia pentru o diplomă într-un paradis al insulei cu un mod relaxat de viață.

De asemenea, le oferă studenților avantajul suplimentar de a obține un grad riguros validat și supervizat de o universitate britanică foarte respectată, cu un bonus suplimentar al predării în grupuri mici, atenție individuală și o politică autentică privind ușile deschise. Acesta este cu adevărat mediul ideal pentru un avocat în devenire pentru a studia și prospera sub supravegherea echipei noastre academice dedicate. Școala de Drept are un feedback excelent din partea studenților actuali care susțin că atingerea personală și calitatea învățământului primit sunt "excepționale".

Programul se concentrează pe studiul dreptului ca disciplină intelectuală și poate fie să facă primul pas spre calificarea ca avocat sau barrister, fie ca pregătire preliminară pentru o serie de alte cariere.

Admitere

TBLS încearcă să admită în fiecare an candidați bine calificați dintr-o serie de medii de învățământ care își pot demonstra aptitudinea, adecvarea și pregătirea pentru a-și urma un grad de drept. TBLS salută cererile de la candidații maturi și încearcă să ofere fiecărui astfel de solicitant o atenție completă și individuală.

Studii superioare: Aproximativ 80; reprezentând un raport personal-student de 10: 1

Cerințe de intrare: Ca un grad de primă nu este obligată să studieze pentru un grad LL.B engleză, nu este necesar să posede un prim grad de lege non. Solicitanții cu calificări bune de absolvire a școlii (până la gradul 12/13), cum ar fi nivelurile avansate, calificarea la nivel internațional de bacalaureat, diplomă de asociat sau calificări echivalente, sunt eligibile să se aplice programului TBLS.

Eligibilitate

  • Două nivel avansat GCE trece în plus față de,
  • Trei treceri GCSE de standard C sau mai mare.
  • Subiecții GCSE trebuie să includă limba engleză și una din matematică sau un subiect de științe naturale sau geografie sau economie.
  • Alte combinații prescrise pot fi acceptate - vă rugăm să contactați Office Admissions pentru detalii.
  • Copii ale cererilor completate trebuie trimise la adresa Facultatea de Drept așa cum este indicat mai jos , înainte de 31 iulie , în anul de admitere.

Admiterea internațională a studenților

TBLS salută solicitanții internaționali să vină și să studieze cu noi. Organismul nostru de studenți este compus dintr-o gamă diversă de studenți internaționali din Caraibe, Europa, America de Sud, SUA, Canada, Africa și Orientul Îndepărtat. Dați clic pe link-ul de mai jos pentru informații suplimentare aplicabile solicitanților internaționali.

Metoda de predare

Fiecare modul este alcătuit din sesiuni de cursuri de grup mai mari și sesiuni de tutorial de două săptămâni. Clasele vor ghida studenții în studiul juridic, dar vor permite, de asemenea, dezvoltarea competențelor cheie. Reflecția și feedback-ul vor permite elevilor să progreseze și să-și îmbunătățească cursul.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Truman Bodden Law School »

Ultima actualizare Ianuarie 4, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
18,500 USD
(aproximativ) pe an universitar (inclusiv taxa anuală de înscriere a Universității din Liverpool).
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Iunie 30, 2022
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2022