Read the Official Description

LLB de clasă mondială este de o poziție internațională. Acesta a fost primul pas în cariera a mii de avocați practicieni din întreaga lume.

Structura și modulele cursului

LLB-ul nostru este împărțit în trasee. Alegerea dvs. va depinde de o serie de factori:

 • Doriți să studiați pentru o diplomă de calificare (în cazul în care majoritatea modulelor dvs. sunt prestabilite) sau o diplomă necalificată (care vă permite să alegeți mai mult)?
 • Dețineți o diplomă care vă face eligibili pentru intrarea în Licență? (Modulele de studiu 9 să fie completate, în loc de cele de obicei de 12 ani)

Traseul de intrare standard - Gradul de drept calificat (LLB)

Rută de intrare standard - Grad de drept necalificat (LLB)

Cursul de intrare pe șantier - Diplomă de drept calificat (LLB)

Cursul de intrare pe parcursul absolvirii - Diplomă de drept necalificat (LLB)

 • Dacă nu sunteți eligibil pentru LLB, puteți accesa o instituție de învățământ locală autorizată? Acest lucru vă poate permite să studiați legea comună CertHE și să progresați la LLB.

Dacă doriți să studiați pentru o diplomă de drept calificat, vă recomandăm să verificați cerințele organismului profesional din jurisdicția în care doriți să practici înainte de a vă înscrie la diplomă.

Specificațiile programului și regulamentele programului conțin informații și reguli privind modulele care pot fi alese și ordinea în care trebuie studiate.

Sprijin local didactic

Cursurile noastre sunt concepute pentru a fi studiate în mod independent, dar dacă doriți să participați la cursuri, vă puteți înscrie la una din instituțiile de învățământ locale autorizate din întreaga lume și beneficiați de suportul de studiu local și facilitățile unui mediu în stil campus.

Pentru a beneficia de suport didactic, trebuie să vă adresați direct unei instituții de învățământ aprobate. Instituțiile pot stabili termene limită mai devreme decât termenele de curs indicate mai sus.

Materiale de studiu

Vă vom trimite materiale de studiu dezvoltate de cadre universitare din consorțiul Laws. Acestea includ:

 • Ghiduri modul (vezi exemplele din Sistemul și metoda juridică, dreptul penal, dreptul contractual și dreptul public).
 • Cărți de statut prevăzute pentru toate modulele în care sunt permise în cadrul examenului.

Suport online

Când vă înregistrați, vă vom oferi acces la portalul dvs. de studenți. Apoi puteți accesa contul de e-mail al Universității din Londra și alte resurse cheie:

 • Mediul virtual de învățare a legilor (VLE) permite accesul la materiale de curs, la resurse, la cursuri audio și video.
 • Forumuri de discuții pentru fiecare modul, unde puteți împărtăși perspective cu colegii din întreaga lume și un forum al directorilor pentru întrebări academice.
 • Biblioteca online deține mii de articole de jurnal pe care le puteți accesa gratuit. Accesați mai mult de zece baze de date juridice, inclusiv Lexis / Nexis, Westlaw și alte materiale evaluate.
 • Lecture Plus: pentru modulele selectate, puteți vizualiza o lecție înregistrată și puteți angaja ulterior într-un forum de discuții dedicat.
 • Evaluarea formală: pentru unele module, aveți posibilitatea de a primi feedback despre modul în care îndepliniți criteriile aplicate de examinatori.

Cursuri de revizuire regională

Predate de tutori aprobați, acestea sunt pentru studenții din întreaga lume pregătindu-se pentru examene. Faceți cunoștință cu alți studenți despre program și concentrați asupra domeniilor importante din cadrul fiecărui modul.

Evaluare

Toate modulele (cu excepția Disertației) sunt evaluate în întregime prin examinare scrisă. Acestea se desfășoară în mai / iunie și octombrie în centrele de examinare locale din întreaga lume. Puteți avea maximum două module în sesiunea din octombrie.

Examinările noastre sunt stabilite și marcate de cadre universitare numiți în calitate de examinatori. Ele reflectă aceleași standarde ca și cei care studiază în campus la școli de drept din cadrul Universității din Londra.

Ce calificări aveți nevoie?

Pentru a vă înscrie la LLB, de obicei, veți avea vârsta de 17 ani până la data înregistrării și veți satisface cerințele generale de intrare ale Universității.

Fiecare cerere este luată în considerare individual. Dacă nu aveți cerințele standard, Panelul de Admitere va lua în considerare factori precum calificări alternative sau incomplete (de exemplu, diplome / grade) și experiență relevantă în muncă.

Drept comun CertHE

Dacă nu sunteți eligibil pentru LLB, este posibil să puteți studia Legea comună CertHE și să progresați la LLB. Acest curs trebuie studiat la o instituție de învățământ locală autorizată.

Curs de intrare pe parcurs

Pentru absolvent, veți avea nevoie de o diplomă de licență acceptabilă și nu de o calificare profesională.

De asemenea, trebuie să completați cursul nostru online de scurtă durată, Competențe de drept pentru absolvenți și să obțineți un scor de 80% pentru evaluare.

Limba engleză

Trebuie să demonstrați un nivel bun de limba engleză pentru a fi admis în programele noastre. Acceptăm o serie de dovezi, inclusiv scorurile de test de competență. Dacă nu aveți dovezi, dar credeți că puteți îndeplini standardul, este posibil să luăm în considerare cazul dvs.

Cerințe de calculator

Stabiliți cerințe minime de bază pentru calculatorul dvs. deoarece resursele de studiu sunt accesate prin portalul Student și este vital să aveți acces la acestea în mod regulat. Pentru acest grad, veți avea nevoie, de asemenea, de Adobe Flash Player pentru a vizualiza materiale video și un media player (cum ar fi VLC) pentru a reda fișiere video.

Rezultatele învățării LLB:

Cunoașterea temelor

Elevii vor avea cunoștințe și vor înțelege:

 • principalele caracteristici ale sistemului juridic, inclusiv familiarizarea cu instituțiile și procedurile sale;
 • principiile și valorile cheie ale unei serii de domenii juridice care se extind dincolo de nucleu.
 • unele cunoștințe aprofundate în domenii specializate.

Aplicarea subiectului / rezolvarea problemelor

Elevii vor putea:

 • identificarea problemelor juridice care decurg din situații concrete;
 • să aplice cunoștințe pentru a oferi sfaturi practice și raționale și soluții la probleme specifice într-o gamă largă de domenii juridice.

Resursele de cercetare și cercetarea

Elevii vor putea:

 • identificarea și utilizarea surselor legale primare și secundare relevante pentru subiectul studiat;
 • identifica dezbaterile contemporane și se angajează cu acestea în timp ce documentează cu exactitate legea din zonă.

Analiza, evaluarea, judecata critică și sinteza

Elevii vor putea:

 • identificarea problemelor în termeni de politică și importanță doctrinară;
 • să producă o sinteză doctrinară clară și un rezumat al problemelor de politică;
 • să evalueze legea atât independent în termeni de coerență doctrinară, cât și în raport cu alte perspective de politici care au fost incluse în subiectele studiate;
 • creați metode noi sau imaginative de a aborda o problemă sau de a analiza materiale în moduri diferite.

După absolvire

Continuarea studiilor

Finalizarea cu succes a programului poate permite elevilor să progreseze la un premiu de nivel superior în domeniul de subiect.

Posturi de angajare postuniversitare

O diplomă de drept calificat îndeplinește cerințele etapei academice de formare juridică în scopul de a trece la etapa de formare profesională pentru practica juridică în Anglia și Țara Galilor. O serie de jurisdicții internaționale recunosc, de asemenea, LLB ca îndeplinirea cel puțin parțială a cerințelor Academic Stage.

Oportunități de carieră

Universitatea din Londra a fost prima care a oferit o diplomă în legislația engleză în anii 1890 și continuă să ofere securitatea unui "standard aur" recunoscut la nivel internațional.

După absolvire, vă veți alătura unui grup distinct de solicitanți, avocați și judecători din întreaga lume care și-au început cariera la Universitatea LLB din Londra.

Ce cred angajatorii despre absolvenții noștri?

În unele țări, calificările obținute prin distanțe și învățarea flexibilă nu pot fi recunoscute de anumite autorități sau autorități de reglementare în scopul angajării în sectorul public sau studiilor ulterioare. Vă sfătuim să explorați starea recunoașterii locale înainte de a vă înregistra, chiar dacă intenționați să primiți asistență de la o instituție de învățământ locală.

Program taught in:
Engleză
University of London (LLB)
Last updated December 10, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 2019
Noem. 2019
Duration
3 - 5 anii
Price
4,700 GBP
LLB (Entry Graduate): £ 3600
Deadline
Apr. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Mai 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Apr. 1, 2019
Start Date
Noem. 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Oct. 1, 2019

Mai 2019

Location
Application deadline
Apr. 1, 2019
End Date
Contact school

Noem. 2019

Location
Application deadline
Oct. 1, 2019
End Date
Contact school