Read the Official Description

Despre

Programul Licență în Drept Internațional oferă o educație de înaltă calitate în reglementarea juridică a relațiilor interstatale, a relațiilor private dintre persoanele fizice și persoanele juridice și a relațiilor de afaceri dintre partenerii reprezentând diferite jurisdicții. Aceste cunoștințe și abilități dobândite vor permite absolvenților să devină avocați eficienți în sectorul public și privat: organele de stat, organizațiile internaționale interguvernamentale și neguvernamentale, companiile private și firmele de drept și de consultanță.

Curriculum

Programul Licență în Drept Internațional impune ca studenții să completeze 155 de credite. Elevii sunt recomandate să ia 18-21 credite pe semestru academic, care permite finalizarea programului în termen de patru ani universitari.

Categoria de cursuri

Minorii în drept

Licențiat al dreptului internațional

Un minor în drept include multe discipline în studii de drept, care permit studenților să obțină cunoștințe de specialitate în drept. Pentru a obține un minor în lege, un student trebuie să completeze 15 credite academice.

Minor în drept internațional public

Un minor în Dreptul Internațional Public oferă cursuri studenților care doresc să obțină o cunoaștere specializată în domeniul dreptului. Pentru a obține un nivel minor în Dreptul Internațional Public, un student trebuie să completeze 15 credite academice:

Program taught in:
Engleză
Last updated July 16, 2018
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
Price
71,900 KZT
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date