Programul a fost înființat în 2007. De la înființare, programul a oferit cursuri de drept public și drept șariei, care sunt predate în limbile arabă și engleză. Programul este recunoscut la nivel local și internațional și își califică absolvenții pentru a fi gata să concureze eficient pe piața profesională.

Mesaj de program

Pregătirea unor legi profesionale distinse cu valori morale de bază, abilități juridice și cunoștințe referitoare la dreptul saudit și internațional și la șaria.

Avantajele programului de lege de la Universitatea Dar Al-Hekma

Programul Bachelor of Law din cadrul Universității Dar Al Hekma este primul program de lege al femeilor din Arabia Saudită, care va fi predat în limbile arabă și engleză.

Este primul program din regiunea vestică a Arabiei Saudite care învață legea internațională. Curriculum-ul combină lecțiile teoretice și aptitudinile aplicate care permit studenților să învețe legea Saudită, Shari'a și dreptul internațional. Programul permite studenților de sex feminin să fie redactat atât în limba arabă, cât și în limba engleză. Și le permite să aleagă cursuri care să completeze interesele lor individuale și obiectivele profesionale.

Studenții de drept au remarcat performanțele la cel mai înalt nivel regional și internațional. Programul de lege Dar Al-Hikma a fost singurul program care reprezenta Regatul în jocurile de arbitraj internațional, Dar Al-Hikma fiind cea mai bună echipă din Orientul Mijlociu succesiv în ultimii ani.

Programul de lege include membri de facultate cu înaltă calificare de la universități de prestigiu din întreaga lume, medii și interese de cercetare în domeniul dreptului, permițând elevilor să învețe despre diverse culturi internaționale în timpul studiului.

Mediul unic și bogat al universității permite mediului unic și bogat al universității să își sporească încrederea în ei înșiși și să prezinte și să prezinte argumente juridice orale și scrise cu încredere și putere susținute de argumente și dovezi și provocări în forurile juridice internaționale.

Programul de drept permite absolvenților să lucreze în firme internaționale de drept și să urmeze studiile superioare în universități internaționale de prestigiu. .

Oportunități de carieră sau perspective de carieră

Absolvenții programului de drept pot funcționa ca:

  • Avocați pentru companii locale din Arabia Saudită.
  • Avocați la companii internaționale, atât în interiorul cât și în afara Arabiei Saudite.
  • Avocați interni sau consilieri juridici în organizații publice, private sau alte organizații.
  • O poziție în ministere.
  • Oficiul civil.
  • Analist al Organizației interguvernamentale.
  • Corespondent politic.
  • Membru al facultății (după absolvirea studiilor universitare).
Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Aprilie 30, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 1, 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
320,000 SAR
Bursele sunt disponibile
Deadline
Aug 29, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 1, 2019
End Date
Mai 5, 2020
Termen limită de aplicare
Aug 29, 2019

Sept 1, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug 29, 2019
End Date
Mai 5, 2020