Licențiat în drept

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acreditat de: Societatea de Drept din Scoția

Dacă doriți să continuați o carieră ca avocat profesionist, licența de licență LLB este principala cale de intrare în profesie. Veți dezvolta cunoștințele și competențele juridice prin studierea domeniilor principale ale dreptului privat, public, penal și comercial.

Scopul principal al programului, care este acreditat de Societatea de Drept din Scoția, este de a vă oferi cunoștințe și înțelegere a sistemului juridic și a dreptului din Scoția. Veți beneficia de clase mici, acces excelent la sprijinul personalului și posibilitatea de a câștiga experiență prin intermediul Clinicii de Drept a GCU, ajutând în același timp comunitatea locală.

Mulți absolvenți continuă să urmeze diploma în practica juridică profesională (PEAT1), care este următoarea etapă pentru cei care doresc să se califice drept avocat.

Un LLB de doi ani de urgență este disponibil pentru cei care dețin deja o diplomă de onoare într-o altă disciplină.

Cariera ta

Absolvenții GCU LLB au obținut locuri de muncă ca solicitanți într-o gamă largă de firme de avocatură, inclusiv cele mai mari și mai cunoscute companii din Scoția, cum ar fi Brodies LLP, CMS Cameron McKenna LLP, Maclay Murray

Destinațiile de lucru includ, de asemenea, rolurile de management și de conformitate în cadrul sectoarelor bancar și de asigurări, printre care Clydesdale Bank și Morgan Stanley, roluri de investigare și executare în cadrul organismelor de reglementare, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară, Scoția de Poliție și Standardele de Comerț. Ltd și Citizens Advice Scotland.

Ce veți studia

Anul 1

Introducere în sistemele și studiile juridice, dreptul penal și dovezile, dreptul public, legea scoțiene: drepturile omului, statul și responsabilitatea, obligațiile, încrederea, succesiunea și dreptul familiei

Anul 2

Drept comercial, Aptitudini pentru ocuparea forței de muncă în domeniul juridic, Dreptul UE, Legea pentru mediul construit și natural, Probleme contemporane în gestionarea riscurilor

Anul 3

Jurisprudența și teoria socială, alegerea opțiunilor de drept

Anul 4

Onoruri Disertație, alegerea opțiunilor de drept

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

AABBB inclusiv engleză PLUS Nat 5 matematică la C

Un nivel

BBB inclusiv limba engleză / lege PLUS GCSE Matematică la C / 4

ILC mai mare

H1, H1, H2, H3, H3, inclusiv engleza la H2 sau mai sus PLUS Matematica la O1

Diploma IB

28 de puncte trebuie să includă matematica

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă într-un domeniu relevant la DDM PLUS Un nivel de limba engleză / Legea la B PLUS matematică la C / 4

Limba engleza

Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza vor fi, în mod normal, obligați să dețină IELTS cu o valoare totală de 7,0 cu 6,5 în fiecare element sau echivalent.

informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Metode de evaluare

Strategia noastră de învățare și învățare vizează să doteze elevilor noștri cunoștințele, abilitățile și atributele pentru a funcționa ca cursanți flexibili și independenți pe tot parcursul vieții, în timp ce dezvoltă și încorporează învățarea și învățarea inovatoare și relevante bazate pe cercetări sănătoase și pe burse.

Folosim o mare varietate de tehnici de evaluare în toată gradul, dintre care unele sunt concepute special pentru a spori abilitățile pe care studenții noștri le vor avea nevoie pentru locul de muncă. De exemplu, sunt adoptate exerciții practice în instanțele judecătorești într-un număr de module, așa cum este redactarea unei varietăți de documente legale. Filmează, de asemenea, studenții noștri care întreprind interviuri cu clienți.

Metode de predare

Diferitele metode de învățare și de predare pe care le folosim sunt concepute pentru a se asigura că programul este atât profesional cât și provocator din punct de vedere academic. Se utilizează o gamă largă de metode, incluzând mooting, care utilizează o cameră dedicată, în care pot fi filmate și analizate performanțele studenților.

Dezvoltăm alfabetizarea digitală a elevilor noștri; în cadrul modulului Skills for Legal Employment, elevii au posibilitatea de a se angaja în activități de cercetare colaborativă sprijinite de aplicații de marcare socială sau de a explora utilizarea Twitter pentru a-și îmbunătăți experiența de învățare. Module inovatoare, cum ar fi Mooting și medierea și abilitățile juridice, fac, de asemenea, parte din curriculum.

Studenții noștri au oportunitatea de a beneficia de experiență de muncă prin intermediul liniei noastre profesionale. Ei au, de asemenea, șansa de a participa la concursul Mooting Student Law Society, care are loc în camera noastră dedicată. Finala acestui concurs se desfășoară într-o sală de judecată din Glasgow, în fața unui judecător practicant.

Oferim sesiuni de angajare în cadrul modulelor și ca sesiuni personalizate în colaborare cu Societatea Dreptului Studenților. Sesiunile includ: Câștigarea CV-urilor și aplicațiilor pentru studenții de drept, obținerea unui stagiu și impresia la interviu pentru studenții de drept.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Citeste mai mult

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Citește mai puţin