LL.M în drept energie & resurse naturale

Generalități

Programul de descriere

LL.M în drept Energie si resurse naturale

LL.M în Energie si resurse naturale Programul de Drept constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în luna mai a fiecărui an. Gradul LLM necesită un minim de 24 de credite, cu o medie cumulată punct de gradul de cel puțin 2.0 pe o scară de 4 puncte. Elevii vor fi de așteptat pentru a finaliza cursuri de cercetare în domeniul energetic, analiză și scriere; Petrol și Gaze Drept (Basic si Advanced); De mediu sau ale legislației internaționale de mediu; Drept administrativ și schimbările climatice.

În plus, studenții vor alege de la alte cursuri în Colegiul de durabile Legea Energiei și Resurselor (SERL) curriculum Legea cum ar fi Reglementare în Energetică; Legea de apă; Energie internațional și naturale Drept resurse; și Resurselor Naturale și legislației din domeniul mediului pe terenuri federale. Candidați cu pregătire în străinătate grade LLM, de asemenea, se înscrie la un curs de un semestru conceput pentru a introduce legislația Statelor Unite.

Elevii sunt invitați să aleagă un electivă de la oricare dintre cele câteva cursurile oferite de TU Colegiul de Drept și alte departamente universitare de la Universitatea din Tulsa, cum ar fi colegiile de afaceri și de inginerie.

Acesta este un program de gradul 24 de credit care începe în campus, la mijlocul lunii august a fiecărui an. Toți elevii sunt obligați participa la un multi-zi "Învățătura de Studii Juridice" orientare înainte de a începe cursurile în luna august.

Ultima actualizare Nov 2014

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Citeste mai mult

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Citește mai puţin