LL.M în drept indian & indigen American

Generalități

Programul de descriere

LL.M în Drept indian & indigene din America

LL.M în programul de drept indian este flexibil. În consultare cu facultate, elevii pot adapta un domeniu de studiu nu doar la dreptul Indian, în general, dar la sub-specialitati specifice pe care doresc să dezvolte. Programul este disponibil fie ca o pistă academic (cu accent lucru desigur) sau o pistă de cercetare. Ambele piese necesită finalizarea cu succes un minim de 24 de ore de credit din programa de drept indian.

Elevii sunt încurajați să facă o alegere preliminară a urmări pe care intenționează să urmeze atunci când intră în program. Această alegere preliminară, cu toate acestea, nu este obligatorie pentru studentul. Facultatea se angajează să colaboreze în mod individual cu fiecare elev pentru a satisface anumite nevoi academice.

Melodii

Academic Track
Un student care alege drumul cel academic pot completa LLM - AAIL cu 24 de ore de cursuri singur, fără o teză. Elevii de cale academice se pot înscrie full sau part-time, și trebuie să completeze cerințele în trei ani.

Cercetare pe șenile
Pista de cercetare este un program de oră de 24 de credit cu un minim de 3 ore de credit ale tezei. Studenții de pe pista de cercetare poate alege să facă oriunde între 3 și 12 de ore de credit ale tezei, cu orele rămase de la locul de muncă curs. Elevii cale de cercetare se pot înscrie full sau part-time și trebuie să completeze programul în termen de 5 ani.

Programul începe în campus, la mijlocul lunii august a fiecărui an, pentru semestrul de toamna, iar la începutul lunii ianuarie pentru semestrul de primavara. Toți elevii sunt obligați participa la un multi-zi "Învățătura de Studii Juridice" orientare înainte de a începe cursurile.

Ultima actualizare Nov 2014

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Citeste mai mult

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Citește mai puţin