LL.M în dreptul american, pentru absolvenții de studii străine

Generalități

Programul de descriere

LL.M în Drept american pentru programul de avocații străini care constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în mai. Pentru a satisface nevoile de student internațional LLM, Colegiul de Drept ofera cursuri de specializare în SUA de educație juridică și de scris juridică din SUA, de analiză și metodologice pentru avocatul internațional.

Elevii vor completa o suplimentare de șase până la opt clase și vor primi consiliere și îndrumare în alegerea lor de curs. Elevii sunt invitați să aleagă de la oricare dintre cele câteva cursuri opționale oferite de TU Colegiul de Drept și alte departamente Absolvent al Universității din Tulsa.

În plus, programul oferă avocații străini oportunitatea de a dezvolta o înțelegere de drept american, precum și o oportunitate de a se specializeze într-un anumit domeniu de drept, cum ar fi dreptul de afaceri internaționale. Studenții programului se bucură de o mai mare flexibilitate ocuparea forței de muncă în propriile lor țări, precum și posibilitatea de a practica dreptul în statele care permit avocații străini să se așeze pentru examenul de bare.

Gradul LLM cere candidaților să completeze cu succes un minim de 24 de credite.

Programul începe în campus, la mijlocul lunii august a fiecărui an, și toți studenții sunt necesare participa la un multi-zi "Învățătura de Studii Juridice" orientare înainte de a începe cursurile.

Ultima actualizare Apr. 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Citeste mai mult

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Citește mai puţin