LLB în drept cu contabilității

Generalități

Programul de descriere

Gradul LL.B în Drept cu contabilitate este un program de grad 4 ani combinarea disciplinele gemene de drept și de contabilitate. Gradul va implica studiul a modulelor de bază necesare de o diplomă în drept și cele necesare pentru studiul de contabilitate. Calificarea oferă o pregătire excelentă pentru profesionale juridice și de afaceri.

Gradul de la Independent College Dublin beneficiază de girul și sprijinul puternic al Facultatea de Drept de la Universitatea Bristol din Vest din Anglia, Bristol una dintre școlile de conducere de drept din România. Cursul este livrat de către o echipă de profesori entuziaști și cu experiență. Mai mult decât atât, natura dimensiuni de clasă încurajează o abordare interactivă și discursiv spre studiul de drept.

Conținutul cursului / Structura

Gradul este livrat de peste patru ani, pe o normă întreagă și baza de seară. De obicei, elevii vor fi necesare pentru a finaliza patru module în fiecare an peste două semestre de predare 12 săptămâni.

Cerințe de intrare

Colegiul stabilește, de asemenea, cerințe minime de intrare pentru toate programele sale de studii pentru a se asigura că elevii au puterea academic necesare pentru finalizarea cu succes a programului. Cerințele minime de intrare pentru toate programele de gradul întâi la Colegiul sunt prezentate mai jos: Cerințe de intrare minim: Pentru a fi admiși la programul, studenții trebuie să fi obținut 300 de puncte Leaving Certificate. Pentru mai multe detalii despre admitere vă rugăm să contactați Admitere Biroul Colegiului.

Solicitanții cu alte calificări sau experiență: Noi bun venit cereri de la cei care nu au condițiile de intrare prezentate aici. Universitatea va lua în considerare cererile pe baza unor dovezi ale experienței personale, profesionale și educaționale care indică capacitatea solicitantului de a răspunde cerințelor unui grad. Ne place să dea astfel de solicitanți orice ocazie pentru a demonstra că au motivația și capacitatea de a reuși în programul lor de studiu ales

Data începerii

Septembrie 2015

Taxe

La zi: Studenții EU: € 4,750 pe an (opțiuni plan de plată disponibile)

Evaluare

Fiecare modul este evaluată prin intermediul unui examen trei oră carte închisă la sfârșitul anului universitar respectiv mai. Oportunități Resit sunt disponibile în luna august. Conturile examenul final de obicei, 75% din totalul mărcilor. De obicei, 25% din mărci disponibile rămasă este disponibil pentru finalizarea cu succes a cursuri scris care este preparat pe tot parcursul anului universitar.

Organism de atribuire

Universitatea de Vest din Anglia, Bristol.

Oportunități de carieră

Programul de studii va oferi studenților cu o calificare flexibil, care poate să le permită să urmeze o carieră în domeniul juridic, fie sau de afaceri. Absolvenții programelor vor fi asigurate cu competențele de bază pentru a studia dreptul și de contabilitate la nivel profesional, dacă aceasta este ca un contabil sau avocat calificat.

Ultima actualizare Februarie 2015

Despre facultate

You may have many choices facing you, but before you decide where to go to complete your undergraduate, postgraduate or professional qualification, here are some of the reasons why you should choose I ... Citeste mai mult

You may have many choices facing you, but before you decide where to go to complete your undergraduate, postgraduate or professional qualification, here are some of the reasons why you should choose Independent College Dublin: Citește mai puţin