Gradul LL.B este un curs de licență trei ani în studiul de legislația irlandeză. Cursul este un grad de nivel 8, care este aprobat de Societatea de Onoare al Inns Regelui pentru cei care doresc să urmeze studii suplimentare și o carieră ca un avocat. De asemenea, este aprobat de către Law Society of Ireland pentru cei care doresc să urmeze studii suplimentare și o carieră ca un avocat.

Acest grad lege va fi de interes pentru cei care au un puternic simț al dreptății, care posedă o minte iscoditoare și bucurați-vă identificarea și aplicarea de soluții la problemele. Gradul LL.B la Independent College Dublin beneficiază de girul și sprijinul puternic al Facultatea de Drept de la Universitatea Bristol din Vest din Anglia, Bristol una dintre școlile de conducere de drept din România. Cursul este livrat de către o echipă de profesori entuziaști și cu experiență. Mai mult decât atât, natura dimensiuni de clasă încurajează o abordare interactivă și discursiv spre studiul de drept.

Conținutul cursului / Structura

Gradul este livrată de peste trei ani la o normă întreagă și baza de seară. De obicei, elevii vor fi necesare pentru a finaliza patru module în fiecare an peste două semestre de predare 12 săptămâni.

Cerințe de intrare

Colegiul stabilește, de asemenea, cerințe minime de intrare pentru toate programele sale de studii pentru a se asigura că elevii au puterea academic necesare pentru finalizarea cu succes a programului. Cerințele minime de intrare pentru toate programele de gradul întâi la Colegiul sunt prezentate mai jos: Cerințe de intrare minim: Pentru a fi admiși la programul, studenții trebuie să fi obținut 300 de puncte Leaving Certificate. Pentru mai multe detalii despre admitere vă rugăm să contactați Admitere Biroul Colegiului.

Solicitanții cu alte calificări sau experiență: Noi bun venit cereri de la cei care nu au condițiile de intrare prezentate aici. Universitatea va lua în considerare cererile pe baza unor dovezi ale experienței personale, profesionale și educaționale care indică capacitatea solicitantului de a răspunde cerințelor unui grad. Ne place să dea astfel de solicitanți orice ocazie pentru a demonstra că au motivația și capacitatea de a reuși în programul lor de studiu ales

Data începerii

Septembrie 2015

Taxe

La zi: Studenții EU: € 4,750 pe an (opțiuni plan de plată disponibile)

Evaluare

Fiecare modul este evaluată prin intermediul unui examen trei oră carte închisă la sfârșitul anului universitar respectiv mai. Oportunități Resit sunt disponibile în luna august. Conturile examenul final de obicei, 75% din totalul mărcilor. De obicei, 25% din mărci disponibile rămasă este disponibil pentru finalizarea cu succes a cursuri scris care este preparat pe tot parcursul anului universitar.

Oportunități de carieră

Mulți absolvenți de LLB urmeze o carieră ca fie avocati sau avocați. Gradul este aprobat de organismele profesionale ale amândoi.

Avocat. Absolvenții programului LLB sunt calificate să stea examenul final - prima parte (FE1). Absolvenții de LLB va fi finalizat module în toate cele opt examenele de admitere: drept constituțional, drept penal, drept de prejudicii, Legii fondului funciar, Legea de Equity & Trusts, legea contractelor, dreptul societăților și legislația UE.

Barrister. Absolvenții de LLB sunt aprobate să stea examenele de admitere la programul barrister-la-lege grade la Societatea de Onoare al Inns Regelui. Pentru a fi atât de absolvenți acreditate trebuie să completeze următoarele module de bază, ca parte a gradului: Legea Land, Legea societăților comerciale, Legea de Equity & Trust, drept european, Jurisprudență și Drept Administrativ.

Absolvenții de LL.B în drept irlandez pot urmări, de asemenea, de formare ca un avocat în Anglia și Țara Galilor. Titularii de gradul drept acreditate au dreptul să aplice și să stea practica Cursul juridic (LPC), în Marea Britanie. În caz contrar, elevii pot avea să ia Diploma de Licențiat în drept (GDL) înainte de a aplica pentru intrarea în LPC. În mod normal, absolvenți ai LL.B irlandez va trebui să se înregistreze și apoi se aplică derogări cu Societatea de Drept din Anglia și Țara Galilor, bazate pe modulele individuale realizate ca parte a LL.B pentru a fi eligibil pentru a sta LPC.

În timp ce fiecare cerere este evaluată separat, absolvenții din trecut ale LL.B Irish Independent de la College Dublin au fost acordate derogări în toate, dar două discipline de GDL - Drept administrativ și engleză Law Land. Finalizarea acestor două subiecte GDL poate permite apoi absolvenților să ia LPC. Orice student interesat în urmărirea acestui traseu spre calificare ar trebui să consulte mai întâi cu Regulamentul Autoritatea solicitor (SRA).

Alte Cariere

Un grad lege prevede un absolvent cu un set unic de competențe transferabile. În special, absolvenți ai programului dezvolta abilități excelente de comunicare scrisă și orală, precum și abilități de analiză critică și dezbatere. Absolvenții programului au urmărit o carieră în sectorul bancar, servicii financiare, serviciul public și așa mai departe.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Independent College Dublin »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
4,750 EUR
pe an (UE)
După locații
După dată